Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oppo Find X6 prototipinin görselleri sızdırıldı
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oppo Find X6 prototipinin görselleri sızdırıldı
Yakın zamanda tanıtılması beklenen Oppo Find X6 serisinin birçok özelliği, son zamanlarda ortaya çıkan raporlar sayesinde sızdırılmıştı. Seriden Find X6 ise yakın bir zamanda canlı olarak görüntülendi.



Ayrıca Bkz.OnePlus Nord CE 3, ilk kez canlı olarak görüntülendi



İşte Oppo Find X6'nın bilinen özellikleri:



Weibo'da yapılan bir paylaşım sayesinde canlı olarak görüntülen Oppo Find X6, MariSilicon X görüntü yongası ve Hasselblad'in kamera optimizasyon teknolojisini içerek. Ayrıca 120 Hz yenileme hızına sahip 1.5K çözünürlükte bir ekranla gelecek cihaz, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinden güç alacak.



Oppo Find X6 prototipinin görselleri sızdırıldı
12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolamaya sahip olması beklenen Oppo Find X6, 80 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya ile piyasaya sürülecek. Arka tarafta üçlü arka kamera kurulumuyla gelecek cihazın ana sensörü f/1.8 diyafram açıklığı ve OIS desteğine sahip 50 megapiksel Sony IMX890 olacak. Ayrıca bu ana sensöre 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 50 megapiksel periskop kamera eşlik edecek.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_find_x6_prototype_leaks_-news-57172.php

 Haberi Portalda Gör

D
geçen yıl
Yüzbaşı

Sağ eli olanlar rahatsız olsun diye hasselband yazısını o şekilde koymak nedir ya. Koy boş kenara dikine. O kadar




D
geçen yıl
Yarbay

apex kapanacak neden listeye yazdınız?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.