Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oppo F11 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı
U
5 yıl
General
Konu Sahibi


Çinli teknoloji şirketlerinden OPPO'nun, 48 MP'lik bir kamerayla geleceği kesinlik kazanan F11 Pro modelinin fotoğrafları ortaya çıktı. Üreticiden henüz akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi gelmese de, yeni görseller iki farklı renk seçeneğine işaret ediyor.

 


Fiyatlandırması henüz belli değil


Soldaki model ilk bakışta pudra mavisi gibi görünüyor ancak dikkatli bakıldığında yeşile doğru renk geçişlerinin olduğuna şahit oluyoruz. Ancak parmak izi tarayıcının tek tonlu bir yeşil olduğu göze çarpıyor. Bunun da cihazda, ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcının olmayacağı anlamına geldiğini söyleyebiliriz.


Sağdaki cihaz ise maviden mora doğru renk geçişleri olan bir model. Muhtemelen LCD panele sahip olacak cihazların büyük ekran ve Android Pie işletim sistemiyle kutudan çıkması bekleniyor. ColorOS 6 ve VOOC hızlı şarj teknolojisi ile gelecek olan Oppo F11 Pro'nun fiyatlandırması ile ilgili bir bilgi ise henüz paylaşılmış değil.

  

 Haberi Portalda Gör

A
5 yıl
Yarbay

Oppo da Xiaomi, sonra Huawei olma yolunda ilerliyor ama ülkemizde hem tüm sürümleri olmalı hem de satış ağı ve garanti durumu netleşmeli.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Evet yine alt çerçeve daha kalın. Teknolojinin biraz daha gelişmesi lazım demek ki.




M
5 yıl
Binbaşı

Şu alt çerçeveyi bir hallemediler çok asimetrik duruyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl
Yarbay

İyi ki bir 48 MP'lik sensör çıktı... Yüz bin farklı modelde görürüz artık.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.