Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
191
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Oppo Enco X2'nin görseli ortaya çıktı
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Oppo Enco X2'nin görseli ortaya çıktı



Oppo, 2020 yılında piyasaya sürdüğü Enco X kablosuz kulaklığın halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise Oppo Enco X2'nin görüntüsünü sergiliyor. Yaklaşan kulaklık, şirketin genel tasarım çizgileriyle benzerlikler gösteriyor.



Dynaudio ile ortaklık devam ediyor



Yaklaşan Oppo Enco X2'nin Ice Universe tarafından paylaşılan görseline bakıldığında şarj kutusu üzerinde Danimarkalı bir hoparlör üreticisi olan Dynaudio markasına yer veriliyor. Enco X'de ortak bir çalışma geliştiren iki şirket anlaşılan Enco X2 için de benzer bir tutum sergiledi.



Ayrıca Bkz.Garmin, daha iyi solar şarj sunduğu Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu



Paylaşılan görselden yola çıkarak Oppo Enco X2'nin şarj kutusu, selefininkine kıyasla daha mat bir görünüm sunacak. Kulak içi uçlara sahip olacak yaklaşan kulaklığa dair teknik detaylar henüz bilinmezliğini koruyor ancak ses kalitesi, pil ömrü ve diğer açılardan selefine göre daha iyi şeyler sunması bekleniyor.



Oppo Enco X2'nin Şubat ayında gerçekleştirilecek bir etkinlikle Çin'de tanıtılması bekleniyor.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_enco_x2_tws_earphones_leaked_render-news-52794.php

 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Yarbay

enco air ini kullanıyorum. incelemelerin hepsi sponsorlu, her kulaklığı inceleyende birde oppo telefon var. bundan dolayı çekiniyordum, sonra deneme fırsatı buldum. airpods kullanıpta andorid tarafında kulaklık arayanları en çok mutlu edecek kulaklık bence. xiaomi taotonic gibi 300 bandında o kadar övülen kulaklıklar cidden rakip olamazken enco air çok yakın ve daha yüksek ses seviyesine sahip çıktı. konuşmada gürültü engelleme olayı güzel çalışıyor. arayışta olana tavsiye ederim.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.