Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
8875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Opel İnsignia otomatik şanzıman alınır mı, otomatik vitesi ve yakıt tüketimi nasıl? (2. sayfa)
A
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hakkinen

Yaklaşık 3 yıldır Insignia GS 1.6 dizel otomatik kullanıyorum. Farklı hız ortalamalarına göre yakıt tüketimi fotoğraflardaki gibi.



< Resime gitmek için tıklayın >
insignia gibi agır ve tork konvertörlü bi araç için değerler gayet iyi, kış aylarında dur kalk trafikte ne kadar yakıyor (ortalama 15 km/s)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

insignia gibi agır ve tork konvertörlü bi araç için değerler gayet iyi, kış aylarında dur kalk trafikte ne kadar yakıyor (ortalama 15 km/s)

Alıntıları Göster
Çekmeköy maslak 2. köprü trafiği değerleri bu. Çok yoğun zamanda 7.2 gördüm.



S
3 yıl
Yarbay

Yol bilgisayarı ile pompa ölçüm arasındaki fark kaç litre hocam hiç ölçtünüz mü

Bire bir bu değerleri yakmıyordur diye düşünüyorum. Reel değerler +0.5-1 litre fazla çıkabilir. Arabadan arabaya az çıktığı veya eşit çıktığı da oluyor tabii.




Bu mesajda bahsedilenler: @hakkinen
H
3 yıl
Yüzbaşı

pompa ile karşılaştırmadım. ama +0,5 / 1 litre bile olsa bu konfora değer bence.



W
3 yıl
Yüzbaşı

H
3 yıl
Yüzbaşı

R
3 yıl
Binbaşı

2018 ful+ful vardi sattim. Deri agr koltuk hayalet ekran ön cama yansıyan bilgiler vs. Kronik sorunlari olan bir arabaydi. Göstergenin uzerinden rahatsiz edecek seviyede tıkırtı geliyordu serviste çözüm bulamadı hayalet ekrandan olabilirmis. Cok sinirlenmistim. Dpf denen zımbırtı sürekli devrede. Bozuk yollarda nerden geldigi belli olmayan sesler geliyordu. Çukurları vok belli ediyordu. Adaptif hizda bazen hata veriyordu devreye girmiyordu. Yol tutuşta focusla cok rahat girdigim yerde bunda hafiften yana yatma vardı esnek gibi. Dahada sayabilirim ama gerek yok. Servis çözüm bulmadı herseye normal dedi bende mart ayinda satmıştım. Iyi yanları ise motor cok sessiz yol sesi sıfır motor gayet iyi gösterişli donanımlı. 180 ile git sanki 100le gidiyorsun gibi. Alan pişman olmaz ama ben olsam vw grubu alırdım malzeme kalitesi kat kat iyi. Opele ısınamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

Bende ayni kombinasyonlu astra var 6.5 7.5 aradi yakiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Çavuş

aynı kombinasyon astra'm vardı. 20 binde alıp 145 bin de şutladım. yağ soğutmadan yağ kaçırıyordu. 3.000 tl kaçtı satarken düştüm.
şimdi gene aynı kombinasyonda düşük km li insignia bakiyorum. kesinlikle çok güzel. keşke param yetse de excellence ını alabilsem ama aşıyor beni



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.