Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
104
Cevap
11841
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Opel Astra K segman kırması (6. sayfa)
S
5 yıl
Yüzbaşı

1.4 den 150 HP alınırsa sonuç bu olur. Benim kanım aşırı besleme ve basınç bunlara neden oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: serguven

Neden? Ne için?

Aynı araçtan kendisinde de var, toz kondurmak istemiyor sanırım...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yüzbaşı

aynı araçtan arkadaşımın var,2016 model 25bin km'de otomatik benzinli, 2 ay önce yetkili serviste bakım yapıldıktan 1 ay sonra. 1.piston segman kırdı, yetkili servis kronik bir sorun olduğunu kabul etmedi garanti vs. bir şey yapılamayacağını söyledi, garantisi biteli birkaç ay olmuştu, 10bin masrat çıkartıp pistonları değiştirdiler.

bu olayı aynı bu şekilde yaşayan birkaç kişi daha var, konuyu takip edeceğiz bakalım sonuçlandıran olacak mı.

not: tüm servisleri aynı yetkili serviste yapıldığı için kavga dövüş iyi niyet garantisine sokmuşlar 2bin lira ödemiş ama sonuç olarak 3 yaşında 25bin de arabanın motoru işlem gördü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 30 Ocak 2019; 10:32:16 >

M
5 yıl
Yarbay

Bir yakınımın Astra J Sedan aracı da motor arıza ışığı yakıyordu, LPG mi, şu mu, bu mu derken sebep Eksantrik dişlisi zarar görmüş. Araç daha 1 yaşında ve garanti kapsamına almıyorlar. Şikayetvar sitesinde de bir sürü var aynı sorundan muzdarip olan. Yetkili servis yaklaşık 3-4 bin₺ istiyor. Sanırım yaptırıp, dava edecek.



U
4 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: akahukuk

Firma talebinizi kabul etmiyorsa, mahkemeye başvurmanız gerekir, basit bir şekilde araç tamir edilemiyorsa, çok yüksek ihtimalle aracın ayıpsız misli ile değişimine karar verilir. Bu konuda emsal yüzlerce mahkeme kararı var. Dava, yaklaşık 1 sene sürer.
Merhaba ,
Konu ile ilgili emsal gösterebileceğimiz mahkeme kararı olduğunu yazmışsınız. Bende büyük ihtimalle bu yoldan gitmeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir acaba?
İyi günler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.