Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Önlisans mezunu Astsubay başvurusu hakkında yardım.
L
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle iyi geceler arkadaşlar, ben 2 yıllık makine mezunuyum. Başvurumu astsubay olarak yapmak istiyorum fakat 1-2 sorum var yardım ederseniz çok mutlu olurum ;
1- KPSS puanı istiyormuş ben en son 2016 yılında girdim puanım 63'idi sanırım
2- Okuduğum bazı yazılara göre eğer askerliği bir meslek olarak istiyorsam Dış kaynaktan tekrar mı girmem gerekiyor yoksa KPSS Puanı mı gerekiyor.
3-Dikey geçiş sınavına hazırlarken psikiyatriye gittim ve prozac isimli bir ilaç aldım *normal de ilaç reçetesiz alınabiliyormuş* gitme sebebim sınava hazırlarken etrafta ki ses ve gürültüden kaynaklı kendimi derse verememdi. Verdiği ilacı kullanmadım yan etkilerinden kaynaklı bu bana bir sorun çıkartır mı veya sorun teşkil eder mi?
Cevaplayan veyatta okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim



V
4 yıl
Yarbay

2 yeniden kpss ye girmek zorundasin
3 sorun etmezler ama hala ayni sorunlar varsa elenirsin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

2 yeniden kpss ye girmek zorundasin
3 sorun etmezler ama hala ayni sorunlar varsa elenirsin
Hocam aynı sorunlar yok açıkcası sınav zamanı fikir alabilicek pek kimsem olmadığı için gitmek istemiştim psikiyatriye herhangi bir tanı koydu mu bilmiyorum. Bunu sildirtme şansım var mı gidip konuşsam veyatta hekimler ile? Aynı sorunlar yok çünkü artık sınava hazırlanmıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.