Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Online Sipariş Rezil Olduk!!! Güncelleme içerir...
U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu mesajı bilgilendirme maksadıyla sizlerle paylaşmak istedim.

Bir çocuk odası yenilemek için model vs bakarken internet üzerinde hem model hem fiyat olarak beğendiğimiz ilgili satış sitesinden en yakınımızdaki mağazaya gidip ürünü almak istedik. Ancak Masko gibi bir yerde dahi 2-3 çocuk odası modeli ve istediğimiz takım olmadığından mecburen online satış kanalı üzerinden siparişi geçmek zorunda kaldık.

1. Siparişi verirken (10 Aralık tarihinde) planlanan teslimat süresi 13-16 Aralık olarak belirtilmişti. Siparişi geçtik ve ödeme seçeneklerinde KRedi Kartında ek kargo vs gibi rakamlar çıktığından peşin hesaba sipariş referans no ile aynı anda havale geçtim.

2. Sipariş onay mesajı ertesi gün geldiğinde sipraişlerim altında planlanan teslimat süresi 23-26 Aralık olarak görünüyordu! Dedik her halde imalat planlama yoğunluk vs hadi insanlık hali olabilir süper elzem bir durum da yok zaten mevcut bir takım var amacımız yenilemek bekleriz napalım...

3. 20 Aralık itibari ile gelen mesajda siparişimizin hazırlandığı ve Ceva Lojistik ile 10 GÜN içerisinde teslim edileceği bilgisi paylaşılmıştı, resmen şoktaydık. Şaka gibi bir şey... Online müşteri hizmetleri ile görüşmelerimizde özürler açıklamalar vs. Bizzat kendilerine ilettim planlanan teslimat tarihiniz çalıştığınız nakliye firması ile 10 gün iken 3-5 gün gösterilmesi tamemen palavradan ibaret artı internetten çalışılan Kargo firması ile bu işin yapıldığını bilseydim kesinlikle sipariş vermeyeciğimi belirttim. Olan oldu ama bu şekilde sipariş vermeyi düşünenler için eğer aciliyetiniz varsa aman uzak durun. Haa fiyat iyi modeller makul 1 ay beklerim derseniz olabilir. Tabi henüz gelen ürünün kalitesi ve kargo teslim montaj konusundaki memnuniyet durumunu bilmeden diyorum. Umarım oralarda da goller yemeyiz!

İnsanın parasıyla rezil olması bu olsa gerek sanki hayrına ürün gönderiyorlar gördğümüz muamele ortada





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 26 Aralık 2019; 10:31:32 >

U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayatın olağan akışına uygun bir durum demek ki sadece bana garip gelmiş



U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yeni güncelleme geldi, kargo teslimatı bugünde olmuyor. Sistem takip ekranında 10 koli yüklenen ürün 24 aralık itibariyle 8 koli olarak Hadımköye inmiş. Dağıtım tahminen ay sonuna kadar olurmuş!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.