Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Online Oyunlarda aksamları yasanan ping sıkıntısı
R
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar yaklasık 4 aydır kullanıyorum gündüz vakitlerinde hemen hemen hic problem yasamadım gibi ama aksam saatlerinde saat 20:00 23:00 arası sürekli ping de anormal bir yükselme oluyor. Oynadıgım oyunlar World of warcraft ve CSgo gündür 60-80 arasi seyrederken aksamlari nedense 300-400 lere fırlıyor. Benim gibi aynı sorunu yasayan arkdaslar varmıdır acaba?



P
9 yıl
Binbaşı

Oyun oynayan birisi değilim ama dediğiniz ping sorunlarına aynı saatlerde şahit oluyorum. Tracert çektiğimizde pingin doğrudan Turknet IPlerinden itibaren yükseldiğini görebiliyoruz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Q
9 yıl
Yüzbaşı

aynı sorun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.