Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Öneri
K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

18 yaşındayım covid döneminde yks sınava girdim yaşadığım stresten dolayı kafamda saç kalmadı çok döküldü saçlarım saçlarım hangi boyutta olursa olsun derim çok net göüzükür halde.Çok sevdiğim kadının beni terketmesinde belki bu da etkili oldu.Insanlar beni her gördüğünde hiç saçın kalmamış daha yaşın kaç saçlarına ne olmuş diyorlar içten içe çok zoruma gidiyor üzüyor fazlasıyla öneriniz var mı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Çavuş

Minoksil kullanabilirsin saç çıkarma konusunda başarılı.. Lakin bıraktığın zaman tekrar dökülmelerin başladığını söylüyorlar ve maalesef pahalı bir ilaç. Maddi durumun iyiyse başla derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Çavuş

Şunu da önerebilirim paranı yavaştan biriktir ve iyi bir saç ekim merkezi araştır. Bende de saç dökülmesi var ve doktor 30ların ortasında kel kalabilirsin dedi. Tek tedavisi saç ektirme o yüzden şimdiden araştırıyorum. Minoksil kullanarak bu kel kalma sürecini uzatmaya çalışıyorum.



K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Minolsil nerden alabilirim link atar mısın?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gen gardiyanı
G
4 yıl
Çavuş

Ben eczaneden aldım bence internetten alma böyle şeyleri




Bu mesajda bahsedilenler: @Kaan kıvanç kural
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.