Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Önceden net alınan yere port yok dendi!! ??
4
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

manisada turk telekom adsl internet kullanmaktayım. balıkesire hattımı taşımak istedim, yalın net bu ev telefonu tivibu vs vs yok sadece internet hattı. turk telekoma gittim nakil yaptırmak istiyorum dedim nakil edilecek adresi verdim port yok dediler. ben interneti taşımak istedıgım adreste 2013 yılının hazıran ayında 2 aylık yazlık internet bağlatmıştım kısaca o bağlantı yapıldı kullandım ve sonrasında bir kere bile ınternet kullanmadım herhangi bir sökmede yapmadım öylece duruyor olması gerek
tasımak ıstedıgım adreste port sayısı yetmeyınce zaten boş diye benim portudamı isgal ettiler yani? port ekletmek/açtırmak ne kadar sürer? balıkesir'de ki telekom müdürlüğüne gitmemi söylediler ben ne yapacam??? ne kadar sürer bu port açtırmak, zaten önceden net kullandıgım yer nasıl benım portum yok oldu baskasımı kullanmaya basladı?



S
5 yıl
Yarbay

senın port dıye bır durum yok santralda port kalmamısdır



A
5 yıl
Yarbay

Senin portun diye birşey yok iptal ettiğin zaman başka aboneye verilir.



E
5 yıl
Yarbay

Evet senin benim Port um diye birşey yok ama bu işe bir etik düzen gelmediği müddetçe müşteri mağduriyeti kaçınılmaz oluyor.
2 sene önce 4 yıldır kullanmakta olduğum Turkcell Superonline internet sözleşmem bitti. Bende daha ekonomik diye Vodafone evde internet için başvurdum. Gittim Turkcell e modemi teslim ettim. Vodafone dan eve internet bağlamalarını bekliyorum, günler geçti, yok. Arıyorum nezaman bağlayacaksınız kardeşim diye. Adamlar, demez mi "orda port yok! daha önce internet kullanıyor muydunuz, bir ekip yönlendireceğiz, bir çalışma yapılacak" bilmemne. Meyer Turkcell, ben iptal eder etmez portu almış . E ben ne anladım şimdi bu işten, firma değiştirdiğin an madursun. neticede Vodafone 1 ay boyunca internet bağlayamadı. Bende sonunda terkarar Turkcell i aradım gelin tekrar bağlayın diye. Ve işin ilginç ve komik olan kısmı. Başvuruyu akşam 19:00 da cepten intenetten yaptım, akşam saat 20:15 te evde yenidne internet bağlanmış, hizmete açık haldeydi. Vodafone un 1 ayda yapamadığını Turkcell 1:15 dk yaptı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

hata yapmıssınız hattı kapamadan tasıma yapacakdınız vodafone a o zaman gecerdiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @efesb
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.