Arkadaşlar saçımda değişiklik olsun istiyorum ve elimde de bir şişe oksijenli su var. Forumlarda araştırdım saç rengini açıyormuş daha önce deneyen var mı ? Yorumlara göre deneyeceğim ve SS atacağım
Özet:Oksijenli suyla saç rengini açan varsa yorum bekliyorum
Edit:Saç Rengim Siyah
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir arkadaş keçi sakalı uzatıyordu ucuna yapmıştı.Sadece 1 gün güneş görmesini sağladı oranın,rengi açıldı bayada doğal ve hoş görünüyordu.(Tabi herkeste aynı olmayabilir arkadaşın saçları kumraldı ama sakal bıyık siyahtı bu yüzden doğal halinden daha uyumlu oldu.)
Kesinlikle güneş görmesi lazım yoksa olmaz diye biliyorum.Ama belki başka bir kimyasal vardır güneşsizde aynı etkiyi yapmasını sağlayan. Edit. Gerçi aşağıdaki arkadaşta yazmış ama araştırdığımı yinede yazıyım.
Forumlarda araştırdım saç rengini açıyormuş daha önce deneyen var mı ?
Yorumlara göre deneyeceğim ve SS atacağım
Özet:Oksijenli suyla saç rengini açan varsa yorum bekliyorum
Edit:Saç Rengim Siyah
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisik -- 20 Şubat 2013; 17:22:32 >