Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
(ÖdüllüSoru )İstanbul'da Toplu Taşımaya Bir Günde Kaç TL Ödüyorsunuz ? Rekor Bendedir Diyen Var mı ?
T
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hepimiz toplu taşımayı kullanıyoruz. Her bindiğim otobüs,metro, metrobüs,tramvay farketmiyor sanki istanbul içi ulaşım değil de Halep üzerinden Türkiye'ye mülteci taşıyor gibi hınca hınç dolu.
Son zamlarla birlikte toplu taşıma ücretleri azımsanacak gibi de değil. Görmezden gelmek imkansız. Hatta adım gibi eminim bir çoğumuzun canı bile yanıyor. Hadi ödedik bari hizmeti güzel olsun diyorsun ama kendi ülkende mülteci gibi yolculuk ediyorsun. Belki aranızdan birisiyle herhangi bir toplu taşıma aracında üstüme çıkmaya çalıştığın için polemiğe girmiş bile olabiliriz. Biz girmesek bile her gün bunlar yaşanıyor. Bu konu uzar gider sadede geleyim 😂 siz kaç para ödüyorsunuz ?
Bunu sorma sebebim aranızdan sadece 1 arkdaşa bu konuda yardımcı olma imkanım olabilir. Tabii o da bunu isterse. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Kalın sağlıcakla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.