Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OCZ Gold Edition 1600 mhz DDR3 3*2 Ram (sıfır, 340 lira, indirim yapıldı)
Şehir : #İstanbul
P
14 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
**daha önce kullandığım aynı model ramleri anakartdan kaynaklanan bir arıza nedeniyle servise gönderdik. bu satışa çıkardığım ürün garantiye yollanan ürünün yerine sıfır değişimle gelmiştir. ürünün değişim süresince başka bir ram kiti satın aldık şu an onu kullanıyoruz. ürün sıfır ve distribütör firmadan geldiği gibi paketi açılmamıştır. aşağıda ürünün distribütör firmadan tanıtım yazısı mevcuttur. piyasa fiyatının aşağısından satışa sunuyorum. ürünün resmi aşağıdadır.fiyatta indirim yapılmıştır**



OCZ Gold Edition 1600MHz 6GB DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti - 3 x 2GB
Yeni Nesil Üç Kanallı Bellek Teknolojisi ile Maksimum Performans, Maksimum Bant Genişliği!
Üç Kanallı OCZ Gold Edition ile Yüksek Bant Genişliği
Yüksek bir işlemci, hızlı bir sabit disk ve üst düzey bir grafik kartı ile kurduğunuz yeni nesil sisteminizin bellek hızı nedeniyle sınırlanmasına izin vermeyin! OCZ'nin yeni üç kanallı Gold Edition DDR3 1600MHz bellekleri DDR3'ün getirdiği performans farkını üç kanallı çalışma yapısı sayesinde size en yüksek şekilde yansıtacaktır. Bu sayede DDR3 sistem için harcadığınız bütçenizin tam karşılığını da almış olacaksınız.
High-Definition (HD) Video, yüksek kaliteli müzik, üst düzey grafik uygulamaları gibi yüksek bant genişliğinin çok önemli olduğu uygulamalar için ideal seçim olan OCZ Gold Edition 1600MHz DDR3 6GB üç kanallı bellekler, workstation ve high-end PC'ler için en uygun performans belleğidir.


Yeni Nesil Intel Core i7 (Nehalem) İşlemciler ve X58 Çipset
Eski nesil Intel Core 2 Duo işlemcileri yalnızca çift kanallı bellek kullanma imkanı sağlıyor. Ayrıca bellek kontrolcüsü de işlemci üzerinde değil, anakartta bulunuyor. Oysa yeni nesil Intel Core i7 işlemciler dahili bellek kontrolcüleriyle geliyor, böylelikle daha yüksek performansa sahip oluyorlar. Core i7'nin en büyük farkı ise üç kanallı bellek kullanımını desteklemesi. Böylelikle çok daha yüksek bant genişliği sunuluyor.
OCZ, Gold Edition serisiyle DDR3 1600MHz hızda CL8-8-8-24 zamanlamalara sahip ve 1.65V gerilim ile çalışan 6GB kapasiteli belleklerini sunuyor. Üç kanallı bellek teknolojisini destekleyen X58 çipsetler, Intel Nehalem işlemcileri ve üç kanallı OCZ bellekler ile maksimum performans ve bant genişliği sunar.



Yeni Nesil Oyunlarda Maksimum Performans: Triple Channel 6GB DDR3
Yeni nesil oyunlara artık 2GB bellek kapasitesi yeterli gelmemektedir. En az 3GB veya tercihen 4GB bellek kapasitesi ile oyunlarda daha akıcı görüntü ve aksiyon sahnelerinde yüksek performans almak mümkündür. Bu sayede oyunları saniyedeki kare değeri (fps: frames per second) düşmeden akıcı şekilde oynayabilirsiniz. Ancak maksimum performansla oyun oynamak isteyen kullanıcılar, 6GB bellek kapasitesine sahip üç kanallı (triple channel) DDR3 bellek kitleri kullanmalıdır.



64-bit Vista'da Maksimum Performans
Windows Vista'da maksimum performans için 6GB bellek kapasitesi ve 1600MHz çalışma frekansına sahip OCZ Gold Edition üç kanallı bellekler en uygun çözümdür. 32-bit işletim sistemleri 3GB üzerindeki bellekleri adresleyemediğinden, 64-bit Microsoft Vista işletim sistemiyle maksimum performans elde edebilirsiniz.


Düşük Çalışma Gerilimi
Intel Nehalem'in düşük çalışma gerilimine sahip bellekler gerektirmesiyle birlikte, OCZ de yeni nesil üç kanallı bellek serilerini daha düşük çalışma gerilimiyle sunuyor. Belleklerin daha düşük gerilimle çalışmaları sayesinde ömürleri de artmaktadır.

Gold Z3 XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma
Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. XTC, OCZ'nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

%100 Elle Test Edilmiş
OCZ üç kanallı bellek modelleri %100 stres testi uygulanarak etiketlenmektedir. Bellekler üç kanallı olarak bir arada test edildiklerinden, uyum problemi çıkartmadan birlikte çalışabilirler.

Teknik Özellikler

•6GB Üç Kanallı Bellek Kiti - 3 x 2GB
•PC3-12800 1600MHz DDR3
•1.65V'da CL 8-8-8-24
•Gold Z3 XTC Isı yayıcı
•240 Pin DIMM
•Ömür Boyu Garanti
•Ürün Kodu : OCZ3G1600LV6GK
OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti
Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.

istediğim fiyat: 340 lira
< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapatar -- 26 Mayıs 2010; 17:43:10 >

S
14 yıl
Er

sen buna kaç diyosun son ciddi alıcyım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: serdars25

sen buna kaç diyosun son ciddi alıcyım

pm



P
14 yıl
Er
Konu Sahibi

halen pazarlık mesajları geliyor. arkadaşlar insaf. ürünün piyasa fiyatı 520 lira. piyasa fiyatından 145 lira aşağıda satıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapatar -- 12 Mayıs 2010; 16:56:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Er

GERÇEKTEN GÜZEL RAMLAR FİYATTA UYGUN İYİ SATIŞLAR



B
14 yıl
Er

pm atıyorum hata verıyo. 350 lıradan anlastıysak yarın alırım ramlerı...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
14 yıl
Er

valla güzel ramler alana hayırlı olsun



P
14 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cubetr

pm atıyorum hata verıyo. 350 lıradan anlastıysak yarın alırım ramlerı...

pm attım hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Er
Konu Sahibi

satış devam etmektedir.



P
14 yıl
Er
Konu Sahibi

fiyat 375 liradan 340 liraya indirilmiştir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Er

350 veren olmuş keşke önceden cekseydin aşşağıya neyse sağlık olsun fiyat güzel hayırlı satışlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuzdedeli -- 28 Mayıs 2010; 10:14:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Er

Arkadaşlar ram ler tarafımdan alınacaktır hayırlısıyla



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.