Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
365
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Nvidia GTX 2080 prototipi ortaya çıktı: RTX görünümlü GTX
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Nvidia GTX 2080 prototipi ortaya çıktı: RTX görünümlü GTX



Nvidia Ada Lovelace mimarili RTX 40 serisi ekran kartların çıkış tarihi yaklaşırken, GTX markalı bir RTX 2080 prototipi ortaya çıktı. Bilindiği üzere Nvidia, üst seviye RT çekirdekleri ile güçlendirilen modellerinde RTX, orta ve giriş seviyesi kartlarında ise GTX modellere yer veriyor. Ancak yeni kart, madencilik kartlarını satışa sunan bir eBay kullanıcısı tarafından 360 dolara listeleniyor.



RTX görünümlü GTX



Tom’s Hardware tarafından paylaşılanlara göre yeni kartı satın alan ascendance22 isimli Reddit kullanıcısı, RTX markalı sürümle neredeyse aynı görünen ve performans gösteren bir GTX 2080 prototipinin ayrıntılarını paylaştı. İki kart arasındaki en büyük fark ise 2080 logosunun olmaması ve yan tarafta yer alan GeForce GTX logosu diyebiliriz.



Ayrıca Bkz.Nvidia RTX 4070, sınırları zorlayacak: Saat hızları açıklandı



Bununla birlikte ana model ile aynı TU104 yongasından güç alan ve Nvidia tarafından RT çekirdekleri devre dışı bırakılan model, kullanıcının açıklamalarına göre 3DMark TimeSpy testlerinde ana model ile benzer sonuçlara ulaşıyor. Günümüzde yeni nesil Nvidia ekran kartlarında fiyat düşüşleri sürerken, yeni GTX 2080 prototipi, DLSS ve Ray Tracing gibi özellikleri göz ardı eden kullanıcılar için ucuz bir seçenek haline gelebilir. 




Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/nvidias-geforce-gtx-2080-prototype-shows-up-in-the-wild

 Haberi Portalda Gör

G
2 yıl
Teğmen

Ne gereği var az daha dişimizi sıkalım önümüzdeki günlerde normala döneceğiz eniyisini alırız İNŞAALLAH



Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yarbay

Yanlış konuya yazmışsın kardeş. Yazdığının konuyla alakası yok da…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @graw.a3
D
2 yıl
Yarbay

Bu kart çıksa bile gtx 1660 gibi bir kartın 7-8k gibi bir rakamdan satıldığı bu ülkede 12-13k san aşağı bu ekran kartı satılmaz! RTX 2060 süper ekran kartına bile 9-10k diyorlar sevdiğimin satıcıları...




K
2 yıl
Binbaşı

Bizimkiler buna g yerine r yapar ikinci elde satmaya çalışır.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
2 yıl
Yüzbaşı

PUUHAHAHAHAHAH




Bu mesajda bahsedilenler: @kartal172
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.