Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nvidia 3000 serisi Laptoplar?
K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 14 bin lira civarı iş ve oyun için laptop almak istiyorum fakat laptop alma çekincelerim var. 2070 bir laptop aldıktan 1-2 ay sonra 3060 lı laptoplar gelirse açıkçası üzülürüm. Bir bilgisi olan var mı ne zaman gelir ne olur ne biter :)



_
3 yıl
Yarbay

Şu anda kimse bilmiyor ne zaman geleceğini. İdare edecek bir cihaz varsa beklemekte fayda var. AMD'nin 5000 mobil cpuları tanıtılacak haftaya.



B
3 yıl
Binbaşı

Öncelik ASUS ve MSI’a Verilecek

Yapılan ilk tahminlere göre RTX 3070 ve RTX 3080 modelleri Ocak ayından itibaren mobil platformlarda kullanılmaya başlanacak.

Bununla birlikte ASUS ve MSI ürünleri bu konuda öncelik sahibi olacak. HP, Lenovo ve Dell gibi markaların ise Nisan ayının ardından RTX 3000 serisi ekran kartlarını ilk defa kullanmaya başlayacağı söyleniyor.
Yeni nesil işlemcili bu RTX 3000 serisi ekran kartları ülkemize Şubat yada Mart ayında girmeye başlar diye düşünüyorum.

Kritik soru şu beklemeye değer mi ?

Bence yeni nesil laptop lar özelliğine göre 15 ila 25 fiyat aralığında olacaktır.
Ekran kartları şimdikinden performanslı olacağı kesin.Eğer şimdi almak için yeterli birikmiş paranız varsa 1 kaç beklemeye değer.O süre içerisinde de para biriktirip yeni ekran kartlı laptop alıp uzun süre kullanabilirsiniz.



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mart ayına kadar beklemedeyim, teşekkürler



E
3 yıl
Binbaşı

Bekleyin hem intel,hem amd tanıtımı yapıldı.Giriş seviyeleri 1000 dolar civarı.Bu sene adam akıllı laptopları 13,14 binden giriş seviyesi görücez herhalde.Sonunda rtx 3000 serisi geldi.



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yeni nesil laptoplan 20 binden açılış yaptı :) gidip arabamı yenilerim daha mantıklı



S
3 yıl
Teğmen

K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Asus'un 5000 serisi ryzen işlemcili ve 3070 li modellerini bekliyorum aslında. 17 inç olduktan sonra 14 bini gözden çıkardım. Monster Amd içeren model çıkarmayacakmış yoksa marta nisana kadar monster da beklerdim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.