Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay 30 DK BEDAVA!
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay – 30 DK BEDAVA!

Numaranız aynı kalsın! Kalitesi Turkcell olsun ;)
Üstüne bir de her ay 30 dk bedava konuşun!

Hemen Turkcell İletişim Merkezleri'ne veya Turkcell Satış Noktalarına gelip başvurunuzu yapın. 9 Kasım sonrasında numaranız otomatik olarak Turkcell'e taşınsın. Siz de Turkcell'e hoş geldiniz hediyesi olarak 6 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle ayda 30 dakika bedava konuşma kazanın.


* Kampanya, 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktalarına gelerek 9 Kasım 2008 tarihinden sonra Numarasını Turkcell'e taşımak üzere yazılı başvurularını yapan ve bu tarihten sonra başvuruları onaylanan bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.
* Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell'e numaralarını taşımak için yazılı başvuruda bulunmak yeterlidir.
* Başvurularının 9 Kasım sonrasında onaylanmaları halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya başlarlar.

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/otuzdakikabedava



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.