Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
No Man's Sky'ın Çıkış Dönemi Açıklandı!
Q
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



       Hello Games'in geliştirciliğini üstlendiği No Man's Sky, Paris Games Week etkinliğinin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyordu. Beklenen an geldi ve oyun etkinlikte sahne aldı. Etkinlikte No Man's Sky'a ait yeni bir video yayınlandı ve oyunun çıkış tarihi açıklandı.
 
       Belirtilene göre oyun 2016'nın Haziran ayında çıkış yapacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. No Man's Sky'ın PS4 ile aynı zamanda PC'ye çıkış yapacağını hatırlatalım.
 




S
8 yıl
Yarbay

ps4 exclusive yazınca bir an korktum sonra steam i kontrol ettim sıkıntı yok inş ertelenmez



P
8 yıl
Yarbay

sonunda açıklandı şu oyunun çıkış tarihi



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

R
8 yıl
Yarbay

Hele şükür açıklandı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yüzbaşı

Space Engineers'a Planet update'i geldi gelecek. Derin derin çok sağlam ilerliyor. Bu oyun nasıl gelişip gelecekte nereye varacak çok merak ediyorum. Bir tarafta bunlar olurken Hello Games Haziran ayına tarih veriyor. Çıktığı zaman bir heyecan yaşatabilir, bilmiyorum. Ama başarı zor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverapo -- 28 Ekim 2015; 0:30:16 >

A
8 yıl
Teğmen

Hayalimdeki dünya, gerçek olsa, bir uzay gemim olsa basar giderim. Derin uzayda kaybolur. Değişik dünyalar keşfederim. Ama bu oyunun ingilizcesi Star Wars Kotor gibi bişi olacak. Şimdiden uyarayım. Bu oyunu oynamak ve zevk almak isteyenler, çok iyi ingilizce bilmesi gerekiyor. Adventure tarzı olacak. Sadece FPS Adventure gibi olacak. İkisi birlikte müthiş bir oyun olacak. Ama ingilizceyi bilmiyorsanız, sadece ortalıkta amaçsızca gezersiniz. Başka birşey olmaz. Aldığınız görevin ne olduğunu, ne niçin yapıldığını, kimin için yaptığınızı, niçin yaptığınızı anlamadan oynarsınız.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner

ps4 exclusive yazınca bir an korktum sonra steam i kontrol ettim sıkıntı yok <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> inş ertelenmez


Ps4 consol exclusive yazar dikkat et cümleye ;)



U
8 yıl
Yarbay

Geçen E3 sunumunda yakında çıkış tarihi açıklanacak denmişti. Şimdi Haziran gibi çok ileri bir tarih verdiler :(



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.