Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1469
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nitro RC tavsiyesi
O
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;

İkinci el mi olsun? Elektrikli mi olsun derken sonunda kararımı verdim ve Sıfır Nitro RC almaya karar verdim. Ramazan bayramından sonra Ekim 15 gibi alacam işallah. Şimdiden internette bulduğum tüm kaynakları okuyarak RC hakkında bilgilenmeye başladım. Önereceğiniz RC modeli varmı? en fazla 500-600 verebilirim. Tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum. Mümkünse linkte olursa çok memnun olurum. Aracı aldığımda ön incelemesini ve fotoğraflarını buraya ekleyeceğim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.



U
17 yıl
Binbaşı

O
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Unutmuşum özür dilerim On-road olacak...



O
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkdaşlar iki model düşünüyorum sizlerede sorayım dedim.

1. GS Vision modeli
2.http://urun.gittigidiyor.com/NITRO-R-C-1-10-4WD-NITRO-GAS-ON-ROAD-CAR_W0QQidZZ5845021

Bu ikisi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Birde Himoto firması var. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
17 yıl
Binbaşı

Yazdıkların arasında GS Vision tercih etmen daha doğru olur, çok kaliteli olmasa da en azından Türkiyede parçası var.
Ama sana tavsiyem parçasını hem Türkiyeden bulabileceğin(bazen ufak tefek 5-10 dolarlık parça acil lazım oluyo), hem de yurtdışından parça temin edebileceğin (kyosho ve hpi için ebay den bolca parça bulunuyo) birşey alman. Sonuçta bu model araba işi bi tane alayım bütçeme göre oynarım işi değil, kaliteli ve kolay parça bulabileceğin bir araç alırsan uzun vadede o araç sana alırken ödediğin fazla parayı amorti edecektir. (Bunu çok iyi düşün sonra pişman olma)

HPI, Kyosho ve Tamiyanın Türkiyede distribütörleri var. Ayrıca tavsiye ettiğim için değil ama Himoto istersen mustang hobi artık himoto araç ve parçalarını da getiriyo bilgin olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

UML bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu 3 marka arasından yapacağım tercihimi... Her adımın fotoğraf-videosunu çekip burada yayınlayacam. Teşekkürler.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
17 yıl
Onbaşı

arkadaşım bende senin gibi yeni bi araba alma peşindeyim. Bende de HPI RS4 SORT var daha geçen gün masraf yaparak gittim sert yay ve sert silikon amortisör yağı aldım arabayı yeni baştan yaptım ama bi kaç kere kullandıktan sonra elektrikli rc sarmıyo çünkü pil bitiyo git şarj et bi daha tak falan falan çok büyük uğraş bide isteiğin performansı alamıyosun. Bende şimdi para biriktirdim SERPENT 720 alıcam efsane bi alet 2 vites, geliştirilmiş debriyaj seti, kamber açılarını istediğim gibi ayarlama imkanı. Aracın fiyatıda Mustanghobi de 900 küsür ytl bnce biraz daha biriktir acele etme en iyisini al(1/10 ölçüsündeki). Ayrıca SERPENT 720 US 2006 şampiyonu bi marka haberinde olsun....



O
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Seben racing araçları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?? Almanya kaynaklı bir araç. Parça sıkıntısı olurmu acep??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
17 yıl
Binbaşı

Mustanghobi.com dan fiyatlara bakarken yanılmayın, fiyatlara kdv dahil değil, sepete ekle derseniz gerçek fiyatı görebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

serpent rtr olarak cok kotu bır araca benım 12 lık motorlu aracım serpent 920 mıyı gecebılıyor erpent 920 21 lık motoru olan bır aractır oncelıkle serpent alır almaz ck ıyı bır sekılde modlanmalı yoksa pek performanslı bır araca deıl bu arada 1 lık moorum novarossi 12n12ll5 modelı 5 portlu olanı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Onbaşı

Tabi ki zaten otomobili kullanılacak yere uygun olarak modlanması o otomobilden en üst performansı elde etmen için gerekli. Mustanghobi'nin fiyatları kdv siz fiyatlardır onlara kdv ekleyip bakın....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.sava -- 25 Eylül 2007; 14:47:10 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.