Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
421
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nissan Juke R 2.0 600 hp güç
G
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

kurbagaya benzetılıp, yüzüne tükürülen juke'ın satısa sunulmayan manyak bır motora sahip modeli bulunuyor. 6 yıl geçmiş olmasına rağmen, aracı daha yeni görüyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Nissan, yüksek gücü ve sportif tasarım özellikleri ile standart modellerden ayrılan Juke R 2.0 modelini, Goodwood Hız Festivali ile birlikte tanıttı. (2015 haberi)
Nissan, Juke R 2.0'da, GT-R NISMO modelinde görev yapan 3.8 litrelik çift turbolu V6 motoruna yer veriyor. Bu motor 600 hp güç ve 652 Nm tork üreterek, Juke R 2.0'ın öncüsü olan ve 2011 yılında tanıtıldığında Dünya'nın ilk super crossover modeli olan Juke R'ın 492 hp güç değerinin oldukça üstüne çıkmasını sağlıyor.

Özel tamponlar, hava girişleri, gövde boyası, spoiler ve jantlardan oluşan agresif gövde kiti ile öne çıkan Juke R 2.0, 0'dan 100 km/s hıza 3.7 saniyede ulaşabiliyor ve 257 km/s hıza çıkabiliyor. Konsept olarak geliştirilen aracın, şu an için satışa sunulması planlanmıyor. 



E
3 yıl
Yarbay

Bunun dışını normale çevirip milleti güzel trollersin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

böyle de olur bence




Bu mesajda bahsedilenler: @Emekkk
E
3 yıl
Yarbay

Böyle zaten yanaşmaz kimse :D



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.