Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILDI Nintendo switch cfw li 128 GB hafıza + bol aksesuar
Y
4 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 SATILDI Nintendo switch cfw li 128 GB hafıza + bol aksesuar
Ilk günden itibaren arkasında meo marka sert kılıf ve ekran koruyucu ile kullanılmıştır.icerisinde atmosphere'in ve nintendonun son sürümü yüklüdür.oyunlarini neredeyse tamamını switch uzerindeki uygulamadan tek tık ile indirebilirsiniz.istrsenizde İnternetten indirim SD karta atıp kurabilirsiniz.kirik versiyon oldugundan online oynayamazsiniz.drift sorunu var ama beni rahatsız etmediği için çözüm olan sprey sikmayi uygulamadim.cok basit bı islem isterseniz yaparsaniz.orjinal dock hdmı ve şarjı kutusuyla beraber verilecek.
Aksesuar olarak silikon joycon silikon kılıf anolog kapakları sert arka kılıf ve sert kutu kılıfı var.daha önemlisi konsolu tamamen kapattıktan sonra açmak rcm dongle ve diğer konsol kollarını bağlamak için 8 bitdo aparatı verilecektir.onceligim İstanbul içi elden teslim etmek alacak kişi baksın hatta ne nedir anlatayım istiyorum.


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.