Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
New Balance 574 Serisi
J
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar New Balance 410 serisinde 44,5 giyiyorum. 574 serisinin kalıpları sanırım daha geniş, 44 mü almalıyım yoksa 44,5 mu? Gidip mağazada denemek lazım biliyorum ama gerçekten vaktim yok.
Ayrıca Adidas, Puma 44 giyiyorum, Nike, Merrell 44,5.



P
9 yıl
Onbaşı

Puma:45
Nb574:46.5



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

Selam, Boyner.com.tr üzerinden "New Balance MLAZRMM Performance Future Koşu & Antrenman Ayakkabısını" satın aldım. Linkini aşağıda veriyorum. öncelikle belirtmek isterim ürünle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Kime hitap eder vs

normalde 41 numara giyiyorum. Bu markanın ayakkabılarının kalıpları dar mı? ( nitekim NIKE ayakkabılarda, 41 giymeme rağmen 42 alıyorum ) Ayaklarım taraklı. Ayakkabı parmaklarımı biraz sıktı. bir üst numarayı mı almayalım, yoksa biraz kullanıp açılmasını mı beklemeliyim. Ayrıca diğer bir konuda; koşuya veya yürüyüşe yeni başlayan az koşan biri için iyi bir model sayılır mı ( taban kalınlığı bakımından ). Başka modellere mi bakmalıyım.


Şimdiden teşekkür ederim.


Ürün linki :https://www.boyner.com.tr/new-balance-kosu-antrenman-aya-680710



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.