Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
957
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Network için İyi üniversite kötü bölüm
T
2 yıl
Yüzbaşı

Asiri alakasiz olmayan bolumler (ytu istatistik) tercih edilebilir, onun disinda abuk subuk bolumler okuyup donmek pek saglikli degil, hele ki sirf adinda bilgisayar var diye boun bote filan sakin, adi uzerinde ogretmenlik bu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Teğmen

Bilkent Ctis

Üniversite en iyisi, bölüm de kötü sayılmaz baya iyi bir yazılımcı olursun. Düşün derim. İtü maden falan yazma.



F
2 yıl
Er
Konu Sahibi

2.Kez yks ye gireceğim.Denemelere göre 70-120bin arası sayısal bi sıralamam olacak.İstedğim bölüm bilgisiyar veya yazılım mühendisliği(bilgisiyar ile alakalı başka bölümlerde olur) fakat bu bölümlerin puanı çok yüksek.Benim yapmak istediğim iyi bir üniversitenin imaknalarını,fırsatlarını ortamı ve network açısından Çok iyi bir üniversitenin normal bi mühendislik bölümünü yazıp kendimi üniversiteyide kullanarak yazılımda geliştirmek.Örnek:itü maden mühendisliği (120bin) e gidip kendimi yazılım alanında geliştirmek itünün inkablarını kullanıp.Ne yapmak doğru olur? yazılım bilgisiyar için diploma bu kadar önemli mi? yüksek lisans yapnak istesem üni sonra bilgisiyar alanında yapabilr miyim? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
2 yıl
Teğmen

Yazılım veya bilgisayar istiyorsan o bölümleri seç başka bölüm seçip yazılımda geliştirim kendimi demek uzun vadede pek realist değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Onbaşı

Boun böte yaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Er
Konu Sahibi

up up



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
2 yıl
Yüzbaşı

Boun BÖTE



R
2 yıl
Çavuş

ben de bunu yazacaktım istatistik mantıklı matematik de olabilir



K
2 yıl
Er

Bilgisayar yazma, ısrarla saçma sapan elektronik derslerini sokuşturuyorlar müfredata, kötüde olsa yazılım yaz geç. Madene girsen dersleri vermekten başka bir alana kayamazsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4R1P -- 29 Mart 2022; 3:19:13 >

G
2 yıl
Teğmen

herkes yazılımcı olursa yazılım da patlamaz mı



G
2 yıl
Çavuş

yusuf sen misin sj



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.