Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
776
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netgalaksi Mart Ayı Ek Fatura Şoku
K
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

30.03.2022 tarihinde Comnet firmasına geçiş işlemim gerçekleşmesine rağmen son ödeme tarihi: 2022-04-18 29.00 TL fatura çıkmış. Müşteri hizmetlerini bir türlü ulaşamadım ve maile atıyorsun dönüş yok. BKT şikayet edeyim dedim firma adı yok. İyi ki taşımışım çok doğru bir tercih yapmışım. Benim gibi durumda olan arkadaşlar bu posta birleşerek ne yapmamız gerektiği hakkında ortak karar verelim.



M
2 yıl
Binbaşı

Elektrohat olarak geçiyor isimleri, netgalaksi piyasa isimleri



M
2 yıl
Yarbay

T
2 yıl
Yüzbaşı

Kullandığınız gün kadar olan fatura olabilir. Kaç gün kullandığınızı bir kontrol edin. Oim üzerinden son faturayı görebiliyorsunuz orada kaç günlük olduğu yazıyor.



K
2 yıl
Yarbay

firma ön ödemeli. Mart ın başında mart in tamamını ödemiş oluyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
M
2 yıl
Yarbay

Damga vergileri falandır belki


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kütahyalı_ramazan
K
2 yıl
Yarbay

damga vergisi binde 1 mi 5 mi ne ayrıyetten açılışta alınır kapanışta değil. 39 tl tarife ücretine 34 tl vergi ??? Firma kabahatlı ben iss işlerine dün girmedim. Bu sektörden para kazanıyorum (gerçek manada diyorum)




Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
N
12 ay
Yüzbaşı

Ne faturalar kesiyor sadece ek olsa iyi vermediği internet hizmetinin bedelini fazlasıyla kesiyor çekeceğimiz daha çok çile var..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.