Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
3722
Cevap
265848
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (11. sayfa)
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Playground Games, Need for Speed™ Heat'e çıkışında başarılar diledi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Focus Home Interactive(Farming Simulator dağıtıcısı), Need for Speed™ Heat'e çıkışında başarılar diledi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 13 Ekim 2019; 13:54:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Binbaşı

@Barthemana evet aslında carbonun devamı demek lazım çünkü carbon zaten hikayesel olarak NFS Most Wanted'ın devamıydı. karakterimiz gene Most Wanteddaki meşhur BMW'siyle Rockporttan Palmont'a geliyordu ve tabiki gene bmw'nin baışa bin bir türlü bela geliyordu :) yani evet Carbon aslında Most Wanted 2 sayılır ama bunu nedense çoğu kişi bilmiyor. Bi de şu da var tabi Most Wanted'daki kadro daha çok seviliyor özellikle Razor başta olmak üzere, Mia, Cross falan oyuncular tarafından daha çok bilinip seviliyor.

@FatihTSFC röportaj çevirileri ve yeni haberler için teşekkürler hocam.Herkes ama herkes Most Wanted ile dönüş yapmak isterken NFS yapımcılarının hala breake driftli dönmeyen araçların olduğu mobil oyunlar yapma konusunda ısrarını sürdürüyor. Bence Ghost Gamesten ayrılan eski Black Box üyelerinin söyledikleri %100 doğru bu adamlar hakkında. EA bu adamları undercover,pro street ve the run yaptıkları için hiç kaale almamamız gerektiğini söylüyor fakat unuttukları bir şey var o üç oyun da şu anki çıkan oyunlardan fersah fersah kaliteliydi bence. en azından arabaları sürebiliyoduk trafikte sollama yapabiliyoduk, araçlar dönüyordu. Özellikle The Run'daki aksiyon ve Undercover'daki modifiye ve harita tasarımı falan güzeldi ben sevmiştim. Şimdikilere milyon basardı. Herkes Ghost'tan eskiye dönmek Remake veya Underground 2 ve Most Wanted'ın devamını beklerken bunlar inadına saçma sapan mobil oyun çakması şeyler yapıyorlar gerçekten sinir oluyorum.

Ayrıca geçen hafta sorularımıza cevap verirken Underground devam oyunu hakkında şunu söylemişlerdi "tuning, sokak yarışları vs eskisi kadar revaçta değil ondan yapmıyoruz" , ulan mal ghost games madem tuning, modifiye sokak yarışları zamnları geride kaldı o zman neden hala sokakta kapışıyoruz? neden hala modifiye var? neden hala underground atmosferi koymaya çalışıp yarım yamalak yapıyorsun? Anlamış değilim. kendileriyle çelişiyor bunlar. Madem geri döndün eski sokak temasına adam gibi bir araç sürüşü yap, adam gibi (en az underground 2deki kadar) modifiye yap. ama yok işte... gene dönmeyen arabalarla, yarım yamalak modifiyeyle ruhsuz ve boş sokaklarda yarışmaya çalışıcaz :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ghost Games, oyun hakkında aşırı olumlu geri dönüş aldı.

Ve Underground 2'den bildiğimiz Görünüş Rating'i bu oyunda da var.

Ben Walke, geri dönüşler için teşekkür etti. Raporlanan hataların düzeltildiğini belirtti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ghost Games Birleşik Krallık Stüdyosu, oyunu gönderdiği kişilere 6 saatlik kısıtlama koyacağını açıkladı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Trafik hakkında bir bilgi yok ama 1 dakikada 5 araç göreceksek oyun en baştan ölü çıkacak demektir. Büyük ihtimal böyle bırakmazlar, açıklama yaptıklarında yazarım buraya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @claudecan
L
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

5:10 Riders on the storm yeni mix çok güzel çok güzelll ince detaylar bunlar 🤙🏾🤘🏾



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yarbay

Ya yemişim müziğini oyun güzel olsunda ben müziği kendim açarım



L
6 yıl
Yarbay

S
6 yıl
Yarbay

Oyunun 33 dakikalık videosunu izledim NFS2015’den daha kötü gördüm, ara sahneler eski oyunda film kalitesindeydi karakter modellemelerinde de sorun vardı, önceki build galiba



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Şu oyuna hala başlık açılması enterasan. Kaldı ki şurda kaç kişi oyunu pre order aldı ya da para verip oynayacak. Oyun dünyasıyla çok da içli dışlı olmayan tayfanın takıntılı oyunudur Nfs. Onun dışında birinin alacağını sanmıyorum.
Nfs serisi biteli çok oldu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Yarbay

Oyundan çaktığın yok objektif yorum yapamazsın sen bu NFS hayranlığıyla. Oyunun metası 72-73 olacaktır çıkınca alıntılarsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NUS53EMRE
G
6 yıl
Yarbay

Nfs'de ne zaman trafik olmuş ki, bunda olsun. Genelde sokağa çıkma yasağı vardır nfs serisinde. O yüzden pek araç göremeyiz.



G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

2005 most wanted'te bmw m3 daha gerçekci araç tepkileri veriyor.En azından süspansiyon hareketi var yolun durumuna göre.Heat ise dümdüz gidiyor. Patlama ihtimali yüksek bir oyun geliyor. Belki pc'de grafikler biraz daha iyi olur ama aşmış bir grafik farkı olmaz. Hep forza örneği veriyoruz ama dün fh4'e uzuan bir aradan sonra tekrar bakayım dedim. Adamlar gerçekten hem grafiği hem de araç fiziklerini kocaman açık dünya bir oyun olmasına rağmen mükemmel yapmışlar.Bu da demek oluyorki ghost games oyun yapma işinden, araba yarışı yapma işinden zerre anlamıyor.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Derek Hamilton (Razor Callahan), bu sabah Electronic Arts Montreal (EA Kanada) ofisini ziyaret etti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

The Crew`un geliştirici ekibinden bir kişi ve Reddit`te vs. Frostbite`ı lekeleyenler için diyorlar(mış) hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @Innerpeace
T
6 yıl
Çavuş

Aynen leş.
Açıp en azından 30 dakikalık başlangıç kısmını izleseydin, bunları demezdin.
Batman Arkham Knight'ın yazarı leş hikâye yapacak.

Trailer gelmemiş, çöp.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheCapedCrusader
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ön siparişler gayet iyi, başarılı olacak gibi duruyorlar şu trafik hatasını düzelttiyseler. Gerçekten oynanış videolarında 2-3 dakika trafikte araç görmediğimi hatırlıyorum. Fragmanda ise doldurmuşlar.


Çözüldü dediler ama ne kadar çözdüler, orası bilinmez. Haftaya oyun erişime açılsın, deneyimlerimi aktarırım size hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @_GRKM_
Y
6 yıl
Yarbay

Oyun nfs’den çok asphalt 9’a benzemiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >