Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
171
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Naughty Dog ekibinden üzen haber: The Last of Us Multiplayer ertelendi!
M
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Uncharted, Crash Bandicoot, The Last of Us ve daha fazlasıyla bilinen Naughty Dog ekibinden hayranları üzen haber geldi. Ekip şu anda üzerinde uğraştığı The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için daha yapılacak çok işlerinin olduğunu ve bu kapsamda çıkışının daha ileri bir tarihe alınacağını açıkladı. Bunun yanı sıra stüdyo duyurulmamış "tek oyunculu" bir proje hakkında da açıklama yaptı.
 
İki farklı proje hakkında ekip çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
The Last of Us oyun serisiyle ve TV dizisiyle beraber büyük bir ivme daha yakalayan Naughty Dog, bu evreni genişletmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda şu anda The Last of Us'ın çok oyunculu bir deneyimi üzerinde uğraşıyor. Ancak ekip bu projenin beklenenden daha geç çıkacağının açıklamasını yapıyor. Bu kapsamda hayranlara şunları bildiriyor:
 
"The Last of Us'ın çok oyunculu projesi hakkında daha fazla detayı duymak için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Bir yandan stüdyomuzun şimdiye kadar yaptığı işlerle gurur duyarken geliştirme sürecimiz de devam ediyor. Mevcut çok oyunculu proje için şu anda üzerinde çalışılacak kısımların olduğunu sizlere bildiriyor ve bu kapsamda oyuna daha fazla zaman ayırmak istiyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan ekibimiz yepyeni bir tek oyunculu deneyim üzerinde çalışıyor. Mevcut projelerin yanı sıra bu yeni proje üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakın zamanda daha fazla detayı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Açıklamayla beraber hem mevcut çok oyunculu projenin daha ileri bir zamanda çıkış yapacağını ve mevcut projenin haricinde bir de tek oyunculu proje üzerinde çalıştıklarını öğreniyoruz. Umuyoruz geliştirici ekip bu zamanı iyi değerlendirir ve bu kapsamda en iyi deneyimi sunacak oyun ve oyunları bizlere sunar. 
 
 




B
11 ay
Yarbay

Bir iki yıla TLOU Online'nı çıkarırlar, Neslin sonundada yeni IP'leri çıkar... Demek ki TLOU Part 3 PS6 neslinin konusu...



B
11 ay
Yarbay

GTA 6 Online gelmeden çıkarıp kitle kazanmaları lazım.. Biraz acele etsinler.



B
11 ay
Yarbay

Merakla bekliyorum Multiplayer'i, Tlou 2 mekanikleri ile harika bir deneyim yaşatabilirler.



A
11 ay
Yüzbaşı

Bungei 5 dakika baktıktan sonra "sizin yapacağız oyunu seveyim" demiş söylentilere göre.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 ay
Yarbay

İki yılda bir oyun çıkaran naughtydog ne hallere düştü. Beş yılda bir oyun çıkaramayacak duruma düştü.



B
11 ay
Yarbay

Ulan Sony olsun Microsoft olsun o kadar stüdyo alıyor oyun yok piyasada...



B
11 ay
Yarbay

Durum o kadar kötü ki fanboylar bile oynamaz bu çöpü demişler ama bilmiyorlar ki bizim fanboylar toz konduramaz



B
11 ay
Yarbay

Yeni özel oyun duyuruları ve önceden duyurulan oyunlara ait videolar bekliyordum. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Playstation'un geleceğiymiş Pehhh...



B
11 ay
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Durum o kadar kötü ki fanboylar bile oynamaz bu çöpü demişler ama bilmiyorlar ki bizim fanboylar toz konduramaz


Mekanik olarak çöp olması imkansız ama uzun vadeli tutmuyor olabilir oyuncuları oyunda. Büyük ihtimal planladıkları yıllarca oynanacak bir oyundu, Ama düşündükleri gibi gitmemiş...



B
11 ay
Yarbay

Şimdi benim anlamadığım teknoloji geliştikçe oyun yapımı zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu? Ben çözemiyorum...



B
11 ay
Yarbay

Ben stüdyoların kaynaklarını çoğu zaman boşa harcadığını ve israf ettiğini düşünüyorum. Eğer ki LoU Part 3 çıkacaksa buna çoktan başlanmış olması lazımdı. Zaten uzun yıllar alıyor büyük yapımlar. Ömrümüz böyle 5’er sene bekleye bekleye geçti artık. Multiplayer modu çok mu şarttı sanki kaç senedir uğraşıyorlar hala erteleniyor. Yeni IP’nin gelmeside yıllar alır zaten. Yazık yani her nesilde aynı muhabbet neslin sonunda görüyoruz oyunları resmen.



A
11 ay
Yarbay

Adamlar son yıllarda bence rahavete kapıldılar. Sanat eseri yapacaksınız, lafım yok ama 5 yılda bir oyun çıkartmakta olmaz yani. Siz Uncharted 2'ye yıllar önce çok güzel multiplayer kısım koymadınızmı ? Kılı kırk yarmanın, senelerce bekletmenin anlamı yok. Part 3 ü multi ile çıkartın yeter.



R
11 ay
Yarbay

Neden aynı haberi iki editor de yazıyorsunuz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Mayıs 2023; 17:49:34 >

M
11 ay
Teğmen

İlk The Last Of Us’ın multiplayerı ne güzeldi be.. kıymeti bilinmedi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 ay
Yarbay

Kötü oldu bu haber



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.