Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
953
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muvazzaf astsubay görev birakma yardim
U
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar muvazzaf astsubay sözleşmesi ne kadar oluyor ve diyelim ki 3 yıl 4 yıl sonra bırakması gerekiyor ne kadar tazminat ödemesi yapıyor (kara kuvvetleri Harita teknisyeni ne iş yapar ve nerede görev yapar muvazzaf astsubay msb dış kaynaktan astsubay temini )



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Teğmen

Muvazzaflar sözleşme yapmazlar. Madem bırakacaksın neden giriyorsun. Bu görevi yapmak isteyen binlerce insan var. Neden onların hakkına giriyorsun. Son zamanlarda ordu senin gibi kafası boş, askerlik felsefesini kavrayamayan insanlarla doldu. Bu iş para için yapılacak bir iş değil. Yoğun, sürekli görevler ile evinden, sevdiklerinden uzak olursun. Sosyal hayatın fazla olmaz. Çocuğunun doğumuna, ananın babanın cenazesine yetişemeyebilirsin. Ve en önemlisi vazifen için gerekiyorsa hayatını kaybedersin. Bu işi yapamam diyebilirsin, saygı duyarım. Ama bu tarz düşüncelerle bu işe girip, 3 kuruş para kazanacağım diye bu şanlı orduya ve millete ihanet etme.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.