Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MUSİCAL FİDELİTY M3Sİ AMFİ KULLANAN VAR MI?
İ
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Sevgili arkadaşlar Marantz PM6006 amfi ile Focal 836v hoparlörleri kullanıyorum.Ancak amfi hoparlörlere zayıf geliyor.Musical fidelity M3si amfiyi alsam daha iyi performas alır mıyım?Seste detay ve bas performansı bu amfide nasıl olur?



A
geçen yıl
Er

1 Yıldır Musical Fidelity m3si amfi kullanıyorum. Çok güç isteyen Sonus Faber Sonetto iii (4 ohm) hoparlörimi gayet iyi sürüyor. Başta ben de M3si'nin 85 watt (8 ohm'da) gücü yeter mi diye düşündüm ama gayet memnunum. Zaten bu cihaz için makul fiyatla high end kalitede ses veren bir ürün diyorlar yorumcular.

Dac kısmı da avantajlı. laptop'tan bir usb kablo ile (Printer kablosu usb b) giriş yapınca doğrundan tanıyor ve dijital içerikleri bu yolla da çalabiliyorsun.

Hoşlanmadığım 2 özelliği var.

  • Bas tiz ayar butonları yok marantzdaki gibi. Ama zaten artık kaliteli amfilerin hiçbirinde bu ayarlar yok. Sadece denon yamaha ve marantzda kaldı sanırım bu butonlar.
  • Uzaktan kumandası plastik oyuncak gibi. Ama zaten ses açma kısma dışında da başka kullanmıyorsun kumandayı.

Bence senin hoparlörleri rahat sürer. Ama daha güçlü bir şey istersen m5si modelini de düşünebilirsin.

Ya da hegel 190 da denenebilir. Onun için de çok iyi şeyler söyleniyor. Hegel 190'da phono girişi yok diye biliyorum. Pikap çalacaksan kendinden preamfili bir pikabın olması lazım.



K
geçen yıl
Yarbay

Biraz yetersiz besleme devresi ve 32.6 damping faktörü ile kullandığınız hoparlörlerde beklediğiniz kontrol ve diriliği yakalayacağınızı sanmıyorum. İçindeki DAC da pek güncel değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.