Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
2662
Tıklama
56
Öne Çıkarma
Muharrem İnce bencil birisidir benim gözümde
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sırf CHP ve kılıçdaroğlu ile ters düştü diye 84 milyonun geleceği ile oynayacak kadar bencil birisidir.

İyiki 2018'de seçimi kazanmamış böyle birinin her bir olayda hırsına yenik düşüp neler yapabileceğini tahmin edin.

Eger bencil biri olmasaydı ve milleti düşünseydi ; altılı masaya oturur , arkadaşlar bizim bu adamları göndermemiz lazım der , ideolojisini ve hırslarını bir kenara bırakır ve millet ittifakı lehine yardım ederdi.

Fakat adam millet ittifakına düşmanmışçasına aday oluyor , patavatsızca tweetler atıyor. Aday olmamın sebebi 2. turda erdoğana kaybettirmek gibi saçma sebeplerin arkasına sığınıyor.

Muharrem ince şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa benden oy alamaz. Ülke bencil kişilerden çok çekti , yenisini eklemeye gerek yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Olası adayların arasında anketlerde hep son sırada çıkan KK'nin kendini millete dayatması bencillik değil midir?
Yoruma Git
moritanyalı - geçen yıl +65
Sonuç olarak 6 parti lideri ortak adayı kabul etmiş. Bizim de onu desteklememiz gerekir. Kılıçdaroğlu sanıyorsunuz ki tek yönetecek diğer partiler izin vermez bir kere. Ayrıca imamoğlu ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Antlion - geçen yıl +22
ince milli eğitim bakanlığını koparmak için pazarlık malzemesi olarak kullanıyor adaylığını. seçilemeyeceğini kendisi de biliyor. ama umarım chp buna bakanlık falan vermez, aday olur, alacağ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı coolman7 - geçen yıl +19
M
geçen yıl
Binbaşı

Olası adayların arasında anketlerde hep son sırada çıkan KK'nin kendini millete dayatması bencillik değil midir?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sonuç olarak 6 parti lideri ortak adayı kabul etmiş. Bizim de onu desteklememiz gerekir. Kılıçdaroğlu sanıyorsunuz ki tek yönetecek diğer partiler izin vermez bir kere. Ayrıca imamoğlu ve yavaş yanına koşu partneri olacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @moritanyalı
C
geçen yıl
Binbaşı

Arkadaşlar her şeyi boşverin.
Ben 27 yaşında kanser geçirdim.

Kılıçdaroğlu 75 yaşında. Önümüzdeki 2 ay benim ya da onun ecel ile ölmeyeceğimizin garantisi var mı?
Yerine başka biri aday olabiliyor mu?

KK olmazsa meydan kime kalır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Binbaşı

Sonuç olarak İnce'nin ki bencillikse KK'nin ki alası. KK CHP dışı parti kurup aday olsa %2 alamaz.



L
geçen yıl
Yüzbaşı

Ya hem İnce barajı geçemez diyorsunuz hem de İnce'nin aday olmasını kafaya takıyorsunuz.Bu ne çelişki?

Vatan Partisi genelbaşkanı Perinçek'te adaylığını ilan etti neden ona birşey demiyorsunuz?

Önce Özdağ şimdi İnce ile sabah akşam uğraşıyorsunuz.Bunun yerine Millet İttifağının vaatlerini,sığınmacı sorununu,ekonomik sorunları gündeme getirmeniz KK açısından daha faydalı değil mi?

Yok İnce şöyle yok İnce böyle diye diye hem adamın reklamını yapıyorsunuz hem de ''Yav bu İnce nasıl sosyal medyada konuşuluyor?'' diye söylenip duruyorsunuz.

Adamdan bahsetmezseniz kimse de onu konuşmaz.

Bu kadar basit.

Ha şimdi merak edenler olacaktır.Ben seçimlerde KK'ya 'mecburen' oy atacağım ancak parti olarak İYİ Partiye oy vereceğim.

Ayrıca İnce bencil ise tüm anketlerde kendi belediye başkanlarından bile daha düşük oy aldığı ortadayken kendi adaylığını zorla dikte ettiren KK mütevazılık abidesi mi?

İnce-KK çekişmesi yapmayı bırakın seçime odaklanın..Bu tür tartışmalar ancak muhalefete zarar veriyor.

Bunu ne zaman anlayacaksınız?

Son olarak İnce hakkında böyle atıp tutmamanızı tavsiye ederim.Yarın öbür gün İnce ve KK anlaşır,İnce'de Millet İttifağına dahil olur işte o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

Boşuna 'büyük lokma ye,büyük söz söyleme' dememişler değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
geçen yıl
Yarbay

KK o zaman bencil ötesi bu bakışa göre.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
geçen yıl
Moderatör

Organizma bencil. Muharrem İnce de malum koltuğu istiyor. Aslında bunun için yanıp kavruluyor. Her şekilde adından söz edilsin istiyor. Gündem sahnesinde yer alsın, spot ışıkları üzerinde olsun istiyor. Koltuğu alamayacağını kesinlikle biliyorsa da oyların bölünmesi örtülü şantajıyla 6'lı Masa'yı pazarlık masası kurmaya teşvik ediyor. Masada yer alırsa çünkü 1 bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı garanti. Ama anladığım kadarıyla Millet İttifakı liderleri anketlerden yola çıkarak adayları KK'nun ilk turda seçimi alacağına inanıyorlar. Haliyle 6'lı Masa İnce'nin pazarlık kurma girişimine yanaşmayacak. Ancak İnce'yi de hoşnut tutacaklar. Karşılarına almayacaklar. İnce ile kutuplaşmayacaklar. Böylece İnce'nin ekmeğine yağ sürmeyecekler.



D
geçen yıl
Er

Abi bu arkadaş şaka mı ? Sürekli Muharrem İnceyi karalayan demokrat dedeyi öven başlıklar açıyor. düpedüz propaganda yapıyor nerede bu dh nin yetkilileri?



T
geçen yıl
Yarbay

İnsanoğlu bencildir zaten ama bizim aradığımız ülkeye faydası olacak politikası var mı olmalıdır. 2018'de %31 oy almadı mı bu şahıs niye o zaman konuşulmadı hatta kılıctaroğlu'na CHP adaylığını bırak ben CHP başkanı olayım deme cüretini göstermedi mi ?

Merkez partilerindekilerin hepsi yiyicidir zaten ,yemek için en büyük 2 partiden birine girmiştir. O nedenle ilk tercih farklı olmalıdır ne kılıçtaroğlu ne de Akp'nin adayını oy vermemek gerekir 2. turda ülkenin çıkarına göre oy verilebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Mart 2023; 13:5:11 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen yıl
Yüzbaşı

incenin ne olduğunu ilk gören Kılıçtar'dı. 2018'de halkın baskısı nedeniyle, istemeyerek bunu aday gösterdi. Bunun egosu iyi bir yönetici olmasına engel. Cb seçilse üç günde diktatörlüğünü ilan eder. Tek derdi büyük adam olabilmek. Ama öyle bir kapasitesi yok. İyi bir liderin en önemli özelliği, insanları etrafında toplayabilmektir. Bunun partisine bile kimse üye olmuyor. Tek başına dolaşıyor.

Herkes cb seçimini düşünüyor ama bu cb seçilse bile partisinden 10 tane milletvekili seçilmez. Meclis sende değilken nasıl cb'lik yapacaksın? Ama dert o değil. Dert pazarlık yapıp bakan olmak. Kılıçtar buna artık günahını vermez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 21 Mart 2023; 1:11:52 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
geçen yıl
Binbaşı

İyi de İnce'nin CHP'yle bir alakası kalmamış, 6'lı masaya da vefa borcu yok. İster destek verir, isterse vermez. Kendisi aday olduğu için niye nankör olsun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Antlion
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Size sağlık temenni ediyorum umarım bu illeti yener ve güzel günlerinizi görürsünüz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sabe
C
geçen yıl
Yarbay

ince milli eğitim bakanlığını koparmak için pazarlık malzemesi olarak kullanıyor adaylığını. seçilemeyeceğini kendisi de biliyor. ama umarım chp buna bakanlık falan vermez, aday olur, alacağı %2-3 oyla rezil olup siyasi hayatı biter umarım. bence bu tarzdaki bencil kişilerin siysetçi olmaması lazım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen yıl
Binbaşı

Kk hakkında ne düşünüyorsun o da bencil mi sana göre



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yüzbaşı

SelimeG ye cevap veremiyorum ama burdan yazayım. Mecliste 10 vekili yokken İnce ülkeyi nasıl yönetecek demiş :) o zaman İnce sadece bütçe yapsın, bakanları atasın, mahkeme başkankarını atasın, rektörleri atasın, valileri atasın, kurumların başına, medyanın başına, fabrikalara gereken kişileri atasın. Orduyu yönetsin, ekonominin başına geçsin, üstün zekalı çocuklar için eğitim sistemini değiştirsin, afet ve inşaat bakanlığı açsın, depreme hazırlık yapsın, diyanet başkanını yargılasın, bakanlık bütçelerini belirlesin, her konuda kanun hükmünde kararname çıkarsın (meclis halkın yararına olan KHK'ları iptal de etmez, hızlı çıkmış olur)

Yani meclisin hiçbir hükmü yok artık. Bunu anlayamadığınız gibi İnce'yi de anlayamamış olmanız çok normal!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
geçen yıl
Yarbay

O da bencillik bu da. İnsanlar zaten buna tepki gösteriyordu ve gösterdi. Şimdi İnce'ye gösteriyor yapma etme diye. Ama KK, partiler ve birliğin en azından belli bir çoğunluğu oy tabanı var, iktidarı değiştirme olasılığı var. İnce için böyle bir olasılık yok. İnce'yi parlatan hiçbir akepeli oyunu İnce'ye VERMEYECEK. Tekrar ediyorum VER-ME-YE-CEK! 21 yıldır ülkenin ırzına geçen ampule oyunu basacak. "Başka aday yok ki" diyecek basacak. "Allah gibi adam" diyecek basacak. "Kuru ekmek yerim, aç kalırım" diyecek basacak. Gurbetçinin zaten ülke içinde perişan olmuş insanlar şeyinde değil hatta TL kurunun gebermesi daha da hoşlarına gidiyor.

AKP'nin en çok istediği şey oy böldürmek, 2. tura sarkıtmak ve bir şekilde oldu bittiye getirip kazanmak. Sonrasındaki ekonomik faciaları düşüneniyorum bile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @moritanyalı
K
geçen yıl
Yarbay

Hocam endişe duyulan şey seçimin yine AKP'ye geçme kısmı. Mesele barajı delmiş baraja takılmış değil. %2-3 gibi oyları İnce'nin muhalefetten çekip koparma olasılığı. Keşke İnce gireceği seçimde AKP oylarını komple hüpletse ama böyle bir olasılık yok. Zaten olsa İnce'nin kendi bilmemkaç sayılı masası olur ortalığı İnce domine ederdi. AKP seçmeni adeta AKP'ye tapıyor. AKP'den İnce'ye oy gitmez giderse muhalefetten gider ve sonuç RTE'nin balkon konuşması hayırlı olsun. Vatan Partisini takan olduğunu sanmıyorum, muhalefetten oy çekebileceğini de sanmıyorum. Bu yüzden kilit isim İnce oluyor. AKP'liler RTE'ye küskünmüş başkasına oy verecekmiş filan bunlar hikaye. Bu hiçbir kanıtı olmayan, hatta AKP propagandası olma olasılığı yüksek boş sözlere bel bağlanamaz. KK adaylığını koyarak hata yaptı doğru, tepki gösterildi hatta bizzat Akşener de gösterdi, istenilen sonuç alınamasa da eyvallah denildi. Şimdi insanlar sen yapma bari İnce diyor. Yapacaksan da sırası ve zamanı değil diyor. Yapsa Akşener yapardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Long Nightt
C
geçen yıl
Binbaşı

Teşekkür ederim size de.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sucre Maricruz
G
geçen yıl
Er

Bunlara laf anlatılmaz hocam. Muharrem İnce bugün açıklamalarında sosyal medyada trolleri var diyenlere gereken cevabı verdi. Adam kendi dedi zaten partimizin CHP, AK Parti gibi paramız yok dedi. Daha bunlar ona bile bir kılıf bulurlar. Yok şöyle, yok böyle diye. Bu Kılıçdaroğlu ikinci tura İnce kalırsa gider seçmenine Erdoğan'a verin der o kadar İnce'ye düşman birisi. Hoş zaten bu 6lı masa adaylık sürecinde okey masasına dönmüştü. Bunlardan bir yol olmayacağı da ortada. Okey masası ile yarın kazansan ne olur kazanmasan ne olur. Ülkenin sorularını böyle mi çözeceksiniz 6lı masa olarak desen kem küm ederler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Omega Speedmaster