Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
545
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhabbet Kuşum cimdik atar gibi ısırıyor.
H
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam, bir tane muhabbet kuşum var. Çok insana yakın aynı zamanda kafese alıştıramadık o yüzden de evde boyuna salıyoruz ki biz de böyle seviyoruz özgür olsun istiyoruz. Bundan yaklaşık bir ay önce bir huy geliştirdi. İnce ince ısırıyor sivri sinek sokar gibi, ısırdığı yer de acıyor yaraya kolonya döker gibi yakıyor böyle ilginç. Isırdıkları yerler sonradan çok küçük yara bağlıyor. Neden yapıyor niye yapıyor tam bilemedik. Acaba ilgi mi istiyor? İnsan teni olan her yeri bu anlattığım gibi didikliyor. Kolumu ısırırken kovuyorum tekrar uçup geliyor. Ensemi aynı şekilde ısırıyor. Bilen eden böyle bir şey tecrübe etmiş birisi var mı yardımcı olacak ? Neden oluyor ? Nasıl vazgeçirebiliriz bu huyundan?

Bugün artık dayanamadım yakaladım kolumun üstündeyken kafesine koydum. Bağırmak çağırmak da istemiyorum asla ama artık sinirlenmeye başladım. Küstürmek üzmek istemiyorum ama bu davranıştan vazgeçmesi lazım. Yardım edin lütfen.



E
2 yıl
Er

Ben canım acıyor gibi ses çıkarıyorum,kuşlar ince bir ses çıkarır canları acıdığında aynısını yapıyorum bende.Isırmayı yavaşça kesti zamanla alıştıra alıştıra duruyorlar.Hayvana bağır demiyorum ama sert bir sesle bağırmadan kızsan yapma böyle acıyor vs diye ses tonundan zaten kızdığını ve yapmaması gerektiğini anlar. Artı olarak eğer omzunda otururken hiç ilgilenmiyorsan dikkatini çekmek içinde yapar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.