O zaman dişiyi farklı bir kafese alın ve yuvalık asmayın. Bu süreçte kalamar kemiği ve haşlanmış yumurta ile kuşunuzu takviye edin.
Ama şuan yuvada 6 tane yumurta var. Dolu mu boş mu bilmiyorum. Alamam dişiyi bozulmaz mı yumurtalar. Aslında hangisinin dolu hangisinin boş olduğunu anlasam yumurtaların kuşu da rahatlatırım.
İyi günler bir çift muhabet kuşu sahibi oldum iki tane de yavrusu var kutudan çıkmıyorlar henüz.Dikkat etmem gerekenler nedir ne vermeliyim sadece yem ve su var kafeste şu an.
Slm günaydın şu an bendede aynı şekil çift aldım eyer tekrar yumurta yapcaksa çift almadan önce kalamar kemiği vermenizi tercih ederim Kalamar kemiyi yumurtaların daha sağlıklı ve kabukların daha dayanıklı olmasını sağlıyo
Dişi bir muhabbet kuşumuz var. Bi 6ay falan yanlız kaldi bize alışana kadar. Yanına belki ciftlesirler diye bı erkek getirdik. Ne olduysa ondan sonra oldu. İyice hircinlasti hiç isirmayan kuş parmagimizi kanatana kadar isiriyo artık. Erkek kusada cemkiriyo . Onuda isiriyo başındaki tüyleri kopartiyo. Eski haline döner mi acaba birşey yapılabilir mi bu konuda
kuşum sokak kedisi tarafından öldürüldü arkadaşlar. Adana'da albino erkek , veya lutino gibi cins kuş satan yerler var mı? yada cana yakın , insanlar arkadaş olan hangi kuş turu almalıyım?
Herkese selam. 5 senedir 2 kuşuma Versele laga yem alıyordum fakat son 1 senedir ülkedeki Versele Laga yemlerde sorun yaşamaya başladım. Geçtiğimiz aylarda 2 farklı satıcıdan 16.09.2022 son kullanma tarihli aldığım yemlerin hepsi bayat çıktı. Paketlerin içi rutubet kokuyor. Daha önce Versele Laga yemlerin böyle koktuğuna hiç şahit olmamıştım. Sanıyorum birçok kişi de bu durumun farkında değil. Öncelikle şunu sorayım son günlerde Versele Laga yem alanlar var mı ? Aldığınız ürün taze mi ve taze ise hangi satıcıdan aldınız ? 2. sorum Versele Laga yerine ne alınabilir ? Hangi markaya güvenebiliriz, taze ve sağlıklı yeme nasıl ulaşabiliriz ?
Herkese selamlar! Kuşlarınız, papağanlarınız ve muhabbet kuşlarınızla ilgili hertürlü sorun ve bilmek istediğiniz bir şey varsa sizlere kendiminde kullandığım bir kaç blog sayfası tavsiye etmek isterim:
10 ay (38 mesaj)
Aslında hangisinin dolu hangisinin boş olduğunu anlasam yumurtaların kuşu da rahatlatırım.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle