Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
7644
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhabbet kuşu cilt yarası (gagalıyor)
T
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2 gün önce fark ettim. Muhabbet kuşunun gagasının ucunda kırmızılık vardı kan gibi. Dikkatlice inceledikden sonra bir kanadının altında yara gibi kıpkırmızı olduğunu gördüm. Sürekli gagasıyla orayı oyar gibi tüylerini yoluyor ve gagalıyordu. (gagasındaki kırmızılık ordan gelmiş) Yarası iyileşsin diye tavsiye üzerine kantron yağı sürdük. Ertesi günde parazit için sprey aldık tüm kafesini temizledik kanat altlarına ve kafese sıktık spreyi. Ama 2 gün önce sadece bir kanadının altında olan yaralar şuan neredeyse heryerinde ve kuş heryerini yoluyor neredeyse kel tavuk gibi oldu. Ne yapmak lazım ?
Aklıma bir fikir geliyor ama mantıklı olur mu sizlere danışmak istedim. Kuşu peçeteyle sarıp kanatlarını ve tüm vücudunu sadece ayakları ve kafası dışarıda kalıcak şekilde sonrada hafifçe bantlayıp kendini deşmesini ve yararlarının iyileşmesini beklesek nasıl olur. Zaten şuan halsiz ve yaraları olduğu için uçamıyor.



S
7 yıl
Binbaşı

doktora götür pet shopcu bilmez dinleme götür ehmen doktora


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yarın sabah veterinere gidicem ama çok geç gibi :(




Bu mesajda bahsedilenler: @I am Tony Montana
S
7 yıl
Binbaşı

Yok geç değil niye götürmesini şimdiye kadar parada almıyor zaten ilaç parası sadece ucuz kuş için değer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.