Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Msi Satış Sonrası ile ilgili
B
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabakar Arkadaşlar.

An itibari ile Toshiba bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımda meydana gelen 4-5 farklı soruna rağmen TNB bilgisayar 6 aylık periyotta olsa bile ürünü değiştirmemiş , iade almamış ve tamir etmemişti.
Bunun üzerine Tüketici Hakem heyetine iade için başvurdum ve kazandım. Bimeks buna itiraz etti Tüketici mahkemesine gitti onu da kazandım ve para iadesi alacağım.
Bu bir yıllık bir süreç. Bu aradaki telefon trafiklerini , servisle kavgaları , mahkeme vs yi anlatmıyorum bile.


Şimdi Böyle bir geçmişim varken yeni alacağım bilgisayarımda aynı problemleri yaşamamak , en azından satış sonrası destekleri ile iyi olduklarından emin olduğum bir marka almak istiyorum.
Bugün Vatan Bilgisayara gittim , oradaki arkadaşlar artık msi satmamaya başladıklarını çünkü satış sonrasında çok sıkıntı çıkardıklarını bu yüzden de müşterileri ile kötü olduklarını söyledi. Gerçekten de web sitesinden satış kapanmış , mağazalarda sadece teşhirler var.


Ben kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Yaşadığınız problemlerde servisin yaklaşımı nasıl ? , Gerektiğinde ürün değişimi , iadesi gibi durumlarda sorun çıkartıyorlar mı ? Bunlara birinci ağızdan yanıt bulmak istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.



S
8 yıl
Yarbay

Distribitör servispoint kötü bir firma aracılı olduğu için olay para kırma işine dönüşmüş her ulusal firma gibi yani ürünler sağlam vatandan almak yerine ebrardan fln alabilirsin...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 18 Ocak 2016; 21:36:05 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Teğmen

Bende merak ediyorum takipteyim...+lenovo nun servis nasildir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.