Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Msı P67A GD65-Açılıp kapanma sorunu.
S
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese Merhabalar;

Sorunum Şu şekilde arkadaşlar aslında umarım sorun teşkil etmiyordur ancak içimde kuşkuda yok değil;

Şimdi Pcnin power butonuna bastıktan sonra herşey çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmeden 2-3 saniye içinde kapanıyor makina tekrar 2-3 sayine sonra kendiliğinden açılıp hiç birşey olamamış gibi pc çalışıyor?Windows ekranında veya boot ekranında hiçbir anormallik görmedim.Birde bu durum herzamanda olmuyor işin garip taraflarından biride bu;Pc yi dinledimYani uzun bir süre kullanmayınca mı oluyor? (24 saat),yoksa ısınmadan mı?(Yeniden başlatma yapınca da oldu birkaç defa) bütün incelemelerime rağmen bu açılıp kapanma olayı tamamen rastgele oluyor.

Şimdi işlemcim o.c li ekran kartıda bios mod bulunmakta imzadaki sistemi kullanmaktayım ancak sorunun kaynağını bulamdım o.c ile ilgili olarak herhangibir stabile sorunu yaşamadım bugüne kadar.Denemelerim sırasında birkaç defa mavi ekran çıkarttım ancak sonrasında o.c işleminde geri vites yaptım.Umarım ciddi bir sorun teşkil etmiyordur ve bu olayın önüne nasıl geçebilir aynı anakartı kullanan arkadaşlar fikir sahibi olan varsa parmaklarını yardımdan bir zahmet esirgemesinler..



X
13 yıl
Binbaşı

Önceki anakartımda böyleydi.Oc lu sistemlerde görülüyor. Hiç bir sorun teşkil etmez.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

Gigabyte P35DS3l, Asus P5Q yu sürekli anlattığınız şekilde kullandım. OC vardı sistemde ve her seferinde aynı şekilde açılıyordu pc ler.

Şimdi imzamdaki sistemle 4 gbz oc lu işlemci ile öyle bir durumla karşılaşmadım. Ancak geçenlerde ya işlemciye ya da ram lere ekstra v. vermiştim ve aynı bu durum ortaya çıkmıştı. Şu an işlemcide ve ram de ekstra v. yok ve tek seferde boot ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yani şöyle içten bir şekilde "ohhh be" diyebilirmiyim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay

bende aynı anakart var ve şöyle bir durum oluşuyor. Oc falan yapmadım standart ayarlarda kullanıyorum. sadece sata 6gb ile ilgili aytarı kapadım biostan.
marvell controller sanırım.

bazen pc açılışında logo dan sonra siyah bir ekran çıkıyor sol üstte bir imleç yanıp sönüyor ve windows loading ekranına geçemiyorum. illaki
optimized bios ayarlarını yapıp F10 ile kaydetmem gerekiyor.
birde aynı şey bios ta birt değişiklik yapınca F10 işleminden sonra pc güç kesmeden restart çekerse yine aynı siyah ekran takılı kalıyorum.

sizinde başınıza benzer bir durum geldi mi acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.