Arkadaşlar bilgisayar alacağım ve MSI düşünüyorum şu anda modeli ve bütçem belli değil tam olarak. Tam anlamıyla gamer olmadığım için laptop benim için daha avantajlı MSI laptopları önerir misiniz ? Performans ve soğutma olarak. Alınır mı ?
Kesinlikle alinir. Hatta msi dan baska marka almayin. Bir de ge serisine yanasmayin apche pro olanlar cok isinir uzer. Leopardlar hem daha ucuz hem de daha serindir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Temmuz 2018; 16:59:49 >
Alınır hocam. Uzun süredir GE60 kullanıyorum ve çok memnunum. Laptopu almadan önce çok araştırdım. Diğerlerine göre tasarım, malzeme ve kasa kalitesi çok iyi-sağlam. Soğutma tarafında kesinlikle üzmez ve kronik sorunları yok. Alıp rahatlıkla 4-5 sene arkana bakmadan kullanırsın.
Alınır hocam. Bende GF62 var işlemci + ekran kartı soğutması ve kalite olarak sıkıntısız. Kasası ince ve taşınabilirlik olarak ekstra iyi. Bazı arkadaşlar Msi'a sorunlu demişler, istersen dizüstü forumları bir dolaş, diğer markalarda menteşe arızaları mı ararsın, adaptör sistemi beslemiyor diye bağıranları mı, kronik klavye sorunları mı vs.vs. En az şikayet yine Msi'da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Temmuz 2018; 16:59:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @expressimo