Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
395
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Msi ge62 anakart problemi
4
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar , msi ge62 6qf model laptopumu temizletmek ve macun değiştirmek için daha önceden temizlettiğim bir bilgisayarcıya verdim . Laptopu almak için gittiğimde bilgisayarcı görüntünün gelmediğini laptopta chpset sorunu olduğunu söyledi . İstanbulda tanıdığım bir bilgisayarcıda sorunumu o bilgisayarcının çözemeyeceğini daha büyük sorunlara yol açabileceğini söyledi o yüzden alıp İstanbul’daki servise götürdüm . Buradaki serviste sorunun işlemcide olduğunu direk anakart değişimi yapılmalı dedi .
Msi teknik servisine gittim bu sefer buradaki servisteki arkadaş anlattığım sorunlara göre yüksek ihtimalle anakart değişimi olacak bu da yaklaşık 700küsür dolar dedi . Bu yüzden boş yere 100 küsür TL tespit ücreti ödememek için laptopu vermedim .
Dostlar başıma böyle çok talihsiz bir olaylar dizisi geldi sizce ne yapmam gerek ? Laptop tamamen çöp mü oldu? Ne yapabilirim , tavsiye ettiğiniz bir servis vs varmıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Teğmen

M
4 yıl
Er

İyi akşamlar. Maalesef çözüm yok. Bende de 7700hq 1060lı model var. Son bir yıldır İstanbul Ankara Bursa Adana illerinde kendini astronot bilişimci tanıtan tüm firmalara gönderdim. Maalesef sonuç olumsuz. Tamir edilemiyor Türkiyede. Kargo + tespit ücretleri yıldırdı beni bu yüzden evde ÇÖP niyetine duruyor.
Aliexpresste uygun fiyata var 3000-4000₺ ama ürün gelir mi sağlam mı bilemem. Çözüm bulursanız lütfen bana da ulaşın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Çavuş

Hocam eğer hurda halini satmak isterseniz iletişim kurabiliriz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.