Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
916
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI barebone Laptop'larda işlemci yok mu?
M
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar yurtdışından laptop alma imkanı dğdu bir ürün gördüm bayağı uygun ama işlemci ram ve harddiski yok gibi... Hadi hardisk ile rami halletsem bile işlemciyi nasıl halledeceğim ve kaç liraya bulurum en az laptop fiyatı kadar bir de onlar tutar mı?

http://www.provantage.com/msi-937-175724-001~7MST91FJ.htm

http://www.amazon.com/MSI-937-175724-001-GeForce-Notebook-Barebone/dp/B00E5C0GYE/

http://www.pcrush.com/product/Barebone-Notebooks/912041/MSI-WHITEBOOK-MS-1757-17.3-inch-LED-Barebone-Notebook-Intel-HM87-Express-Chipset-Core-i5-Core-i7-Support?refid=2229&siteID=q5QZHUbCIj8-y8vQIGCGgBB6.E2TmmSIBg



S
10 yıl
Yüzbaşı

Barebone bilgisayar, az donanım bilgisine sahip kullanıcıların bile dizüstü bilgisayarlara parça ekleme veya çıkarma işlemini yapabilmesini sağlamak ve dizüstü bilgisayar dünyası için bir standart oluşturmak maksadı ile yürütülen proje neticesinde üretilen bilgisayarlara verilen addır. Barebone bilgisayarlarda işlemci, hafıza, optik okuyucu gibi bileşenler bulunmaz. Zaten amaç, bu bileşenlerin son kullanıcı tarafından bilgisayara eklenmesini sağlamaktır. Böylelikle son kullanıcının tam olarak kendi istediği tipte bir dizüstü bilgisayar oluşturması sağlanırken aynı zamanda oluşturmuş olduğu bilgisayara kendisiyle eşdeğer markalı bir ürüne nazaran daha ucuza ulaşması sağlanmış olmaktadır. ALINTI.
Dediğine gelince hocam bi laptop fiyatı kadarda onlar tutar. Hatta seçiminize bağlı olarak bir hayli fazlada tutabilir :) Bu aletler toplama notebook hesabı aletler. Bence tercihinizi hazır cihazlardan yana kullanın hem ekonomik açıdan daha iyi hemde daha çok verim alırsınız. iyi forumlar




Bu mesajda bahsedilenler: @metbey
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.