Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
563
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mouse Tıklama Brakıyor
P
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sa arkadaşlar hepde bi derdim olduğunda kapınızı çalıyorum ama, dert bende deva sizde, ( boyle bir sorun listede yok )

bende bitane gaming mouse vardı ne olduysa birdenbire tıklarken kendiliğinden brakıyor. yani demek istediğim sürükle brak yaparken dosyayı yarı yolda brakıyor. sonra o mouse u çöpe attım gittim everestin standart 50 tl lik gaming mouseundan aldım aynısı ondada oldu şaşırdım. dedimki demekki sıkıntı farede değil bilgisayarda, usb portları yer değiştirdim yok olmadı. regeditten drag and cart curt bi ayar var onu 40 a çektim yine bişey olmadı. aklıma gelenşeylerden bir tanesi power supplyde statik elektirik birikme ihtimali ama (zannetmiyorum ) ikinci olayda anakartta bi namussuzluk olabilir...

neyse dedimki belki VİRÜS GİRMİŞTİR ? Sıfırla yaparak windows 10u formatladım ( komple tüm sürücüler ) dedim kesin düzelir yok abi yine aynı. kafayı yicem az kaldı.
Şimdi böyle kullanmaya razı olmaktan başka çarem kalmadı... varmı bilen eden kardeşler ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 20 Mayıs 2019; 22:56:4 >

P
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Valla gençler sorunu şöyle çözdüm.
Dandik bir maouse aldım herhangi bir usb slotuna taktım. ama onu kullanmıyorum, yine kendi maousumu kullanıyorum. Analyacağınız 2 farklı maouse takılı şuan bilgisayara ama kendiminkini kullanıyorum ve artık brakmıyor ( uzun vadede deneyerek yazıyorum bunları )

ne alaka bende bilmiyorum ama böyle brakıyorsa bile öteki dandik olanı brakıyor benimkine dokunmuyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.