Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
106
Cevap
9969
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: MOTOROLA » ===>MILESTONE 2 | Ana Konu<=== (6. sayfa)
K
13 yıl
Onbaşı

Çıkış tarihi hakkında bilgi yok mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: katmerkrakersezai

Çıkış tarihi hakkında bilgi yok mu?

Sen geç kalmışsın hocam droid 3 çıkacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Onbaşı

Milestone 2 hakkinda Milestone 2 kullanarak gozlemlerimi yazayim istedim. Data once windows mobile 6.1 ve 6.5 kullandigimdan yorumum genel olarak wm ve iphone kullanicilari icin.

Oncelikle, eger temel olarak bedava programlari kullanacaksaniz android harika bir isletim sistemi. Facebook, gmail, takvim vs ile harika entegre oluyor. Ama eger ozel olarak kullandiginiz programlar versa bunlar android de var mi ve bedavalarmi diye bir control edin derim. Neden? Cunku android app market denilen yazilim magazasi turkiye dahil bircok avrupa ulkesinde calismiyor. Ama mesela ibb trafik uygulamasi dahil bir suru yazilim kolayca bulunuyor. Fakat igo gps gibi onemli gps programinin hala android versiyonu Yok. Kirilmis bir versiyonu calistirmak lazim geliyor.

Onus disinda telefonun ozellikleri iphone ile benzer. Islemcisi data hizli. Isletim sistemi data verimli cunku ana ekrana kutulardan baska widget denilen gerecleri yerlestirebiliyorsunuz, mesela bir "yapilacaklar listesi" programi kullandiginizi dusunun "remember the milk, google tasks, google takvim" gibi. Bunun icindeki ogeleri gorebileceginiz bit gerec ana ekran sayfalarindan birine yerlesiyor. Cok kullanisli.

Telefonun Pili iphone dan data az omurlu deniyor. Dogru buyuk ihtimalle. Ama telefon 1400 mah kapasiteli pille geliyor, bunu yukseltebilirsiniz ya da Illa performans istiyorsaniz telefonun arkasinda cikiklik olusturacak sekilde yerlesen 3500 mah pillerden alabilirsiniz. IPhone da bu Yok.

Klavye oldukca kullanisli. Sag tarafinda sag.sol.yukari.asagi tuslari bile var bunun gibi uzun yazilar yazarken faydasi oluyor.. @ isaretine erisim kolaylastirilmis.

Telefon ekrani guzel. Alt taraftaki dugmeler keske klavyesi gibe cikik olsaymis basip basmadigimi bazen hissedemiyorum.

Camera video vs. Iyidir.

7 ana ekran var kullanim icin. Ama ana ekranlara klasor yerlestirip programlari gruplayabiliyorsunuz.

Android trenine erken atlamak isteyenler icin ideal bir telefon.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Er

Merhaba daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım.

milestone2 için magazadan morelocal2 ve benzeri birkac program indirmeme ragmen Türkce dil destegi saglayamadım. Cihazı bir şekilde Türkceleştirebilen oldumu ? Teşekkürler...



S
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai


quote:

Orijinalden alıntı: katmerkrakersezai

Çıkış tarihi hakkında bilgi yok mu?

Sen geç kalmışsın hocam droid 3 çıkacak.


Türkiye'de resmi çıkış tarihini kastediyor. Amerika'da Droid3 çıkınca Teknosa gibi teknolojiyi geriden takip eden bir firma getirecektir. Tabii öncelikle ellerindeki Milestone stoklarının tükenmesi şartıyla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Yüzbaşı

bb8900 artı 300 lira bütçem var kabul eden olursa ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Er

Merhabalar,

8 aya yakın süredir kullandığım, bayıldığım ve gözüm gibi baktığım Milestone 2'mi, upgrade yapmak amacıyla satıyorum (Droid 2 Global alacağım, o derece memnunum yani )

Aldığım günden beri kılıfı ile kullandım, ekranı üzerindeki koruyucu jelatin üzerinde tek tük çizikler olmasına rağmen ekranı ilk günkü gibi tertemizdir. Fiyat 700tl'dir lütfen bağlantıya geçiniz.

Sevgiler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.