Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
7401
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Morpheus Teknoloji - Çocuk güvenlik saati / çocuk takip cihazı (2. sayfa)
T
8 yıl
Yüzbaşı

S
8 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler. Aynen linkte gönderdiğiniz üründen aldım. Cihaz daha güzel. Su geçirmiyor. Daha ucuz. Hepsinden önemlisi firma yetkilileri çok ilgili. Cihazla kutudan çıkan şarj aletinin pinlerinden biri temassızlık yapıyordu. Ücretsiz bir tane daha gönderdiler hemen. Her türlü soruma sabırla ve kısa sürede cevap aldım. Gator'u tavsiye ederim.



M
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir süredir donanımhaber'e girmiyordum. Mesaj kutusundaki uyarıyı görünce bu başlığa da baktım.
Ürünü beğenen, beğenmeyen çok farklı görüşler mevcut.
Benim oğlum saati neredeyse 2 yıldır kullanıyor. Islanma, oksitlenme sorunu yaşamadık. Ekranında da çizilme yok. Oldukça memnunuz.
Benden duyup alan arkadaş ve akraba çevremde alan çok kişi oldu. Çoğunlukla memnunlar, fakat ekranı çabuk çizildi yorumu yapan bir arkadaşımla sohbet sırasında, firmanın sağlamış olduğu ekran koruyucusunu kutuyla birlikte attıklarını öğrendim. Ekran koruyucusunu kullanmayınca çizilebilir tabi.

Benim diğer benzerlerine göre bu saati tercih etmemin ana sebebi firmanın Türkiye'de bir altyapı kurmuş olması. Çin'de veya başka bir ülkedeki sunucuya bağlı kalmamak iyi birşey.

Bu arada şimdi farkettim ürünün fiyatı düşmüş. Acaba bir tane daha alıp saklasam mı diye düşünüyorum. Sonuçta çocuk büyüyene kadar mutlaka bir noktada bozulur bu saat. Bunsuz bir hayata alışmak zor görünüyor. Alıp saklamak fena fikir değil.

"sinmu" isimli kullanıcı "ulsen" isimli kullanıcıyı eleştirmiş. haklı olabilir. Fakat benzer durum Gator firması için de "thenoone" kullanıcısı tarafından reklam gibi takrar etmiş.
Yani bu tür yazıları forum kullanıcıları kendi kullandıkları ürünler için yazabiliyorlar. Çok üzerinde durmamak lazım. MEsela ben Samsung ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Burada değil ama yurtdışı forumlarda çok sayıda benzer yazım vardır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.