Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1506
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster laptop hakkında çekincelerim
Q
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Uzun yıllar kullanacagım iş amaçlı laptop arayışındayım. Ekran kalitesi, çözünürlüğü, önemli. daha çok ofis programları kullanacağım.

Monsterı yeni duydum. Marka nasıldır? Çok kararsızım.

Marka hakkında yorumlarınız, model tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Desteğinizi bekliyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

bende monster düşünüyorum monster f/p oranı yüksek ama kasa kalitesi çok dandik gibi ekranda öyle gibi kullananlar yorum yazarsa iyi olur



Y
4 yıl
Yüzbaşı

Ekranlar güzel yani orta seviye civarında ips genellikle ama modelden modele değişiyor tabi. Eğer fotoğrafçılık gibi profesyonel bir durum yoksa günlük kullanıcı için güzel bence tabi renk gamutu ntsc %45 yerine %98 felan olsa daha güzel olurdu ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Marka çindeki laptop üreticilerinden laptop sipariş geçip kendi markasını bastırıp satıyor ve teknik servis hizmeti sunuyor avrupada da birkaç tane aynı işi yapan marka mevcut. Garanti süresince sıkıntınız olmaz sorun çıksa dahi servis hızlı çalışıyor ve ilgililer. Lakin garantiden sonra ne olur şaibeli zira fahiş sayılabilecek fiyatlara anakart değişimi yolu gözükebiliyormuş, ekşide ve forumdaki birkaç konuda gördüğüm kadarıyla. Çünkü anakart tamir etmekten ziyade değişim yapıyorlarmış. Öyle bir şey olursa tanıdık tamirci aramak gerekir gibi gözüküyor. Açıkcası bunları okumuş olmama rağmen ben kararımı bu yönde vermiştim zira anakart arızası başka markada da çıkabilir. Olasılığı belki biraz daha düşüktür ama sonuçta teknoloji biraz şans işi. Kasaları idare eder hor kullanan bir insan değilseniz bir sıkıntı çıkarmaz. Çoğu modelde hoparlör konusunda bir beklentiniz olmasın iş görürden ileri pek gidemiyor. Klavyeler iyi 7.5/10. Soğutma performansı da yeni modellerle iyi gayet.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Model tavsiyen nedir?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @y-prime
Y
4 yıl
Yüzbaşı

sadece ofis işleri için alıyorsanız 1050li modeller bile yeter ama en kötü 1650 ekran kartı olan bir model almanızı tavsiye ederim oyun da oynuyorsanız. 1660ti lı modeller oyun oynayan ve bütçesi uygun olan kişiler için f/p bence.




Bu mesajda bahsedilenler: @qqqqqq0
.
4 yıl
Teğmen

Hocam şuan Abra A5 v12.1 kullanıyorum oyun ve mat programları için almıştım.Kasa kalitesi çok iyi değil ekranda çok kaliteli değil.Alacaksanız Abra a7 modellerine bakın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
4 yıl
Onbaşı

Monster sloganı üstünde Oyun Bilgisayarı. İş bilgisayarı istiyorsanız aşağıdaki linkteki laptopumu satıyorum. Ben de iş için kullanıyordum bu aralar oyuna sardığım için oyun bilgisayarı alacağım.
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux310uq-core-i7-7500u-2-7ghz-8gb-ram-512gb-ssd-2gb-13-3-w10-notebook.html

Kutusu garantisi faturası mevcut. 4500 e satıyorum. ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.