Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Wifi-Kablo Tutarsız Hız Sorunu
E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Son 1 aydır wifi 5ghz bandında max 70mbps alabiliyorum ama kablo ile 100mbps değerini görebiliyorum. Modem değiştirip deneme şansım yok başka önerisi fikri olan var mı acaba? Modemi resetledim durum aynı.Bazen 159.. lu ip bloğundan başka bir blokta wifi da 100mbps alabiliyorum çok saçma.

WIFI HIZ TESTI

< Resime gitmek için tıklayın >
KABLOLU HIZ TESTI

< Resime gitmek için tıklayın >



T
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam Wifi kartınızla alakalı olabilir. Belki desteklediği özellikler frekans vb ya da kart problemi yazılımsal nedenlerden olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

modemin kartıyla diyorsanız olabilir, ama pc telefon v.b hepsinde durum bu




Bu mesajda bahsedilenler: @The Zebani
T
3 yıl
Yüzbaşı

hocam bu 2.4 ghz-5ghz de en çok kullanılan kanallar vs gibi bilgiler var bazen çakışmalar sıkıntılar olabiliyor demişti biri ben de bağlantı kopmaları vs oluyordu biraz kurcalamıştım düzelmişti. Yani internetten teker teker araştırın değerleri ayarları modemde uygulayın. Ya da en kolayı modem üretici firmanızın müşteri hizmetlerini arayın modeminize bağlansınlar sıkıntınızı anlatın onlar tüm o ayarları yapsınlar denesinler.



J
3 yıl
Yarbay

nekadar büyük bir dert Allah başka dert vermesin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yarbay

Wifi ile size stabiliteyi kimse garanti edemez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.