Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
323
Tıklama
6
Öne Çıkarma
MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor
M
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor



Xiaomi, merakla beklenen MIUI 13'ü Aralık sonunda Çin'de düzenlediği etkinlikte tanıtmıştı. Şirket aradan geçen bir ayın ardından arayüzü uluslararası pazarda sunmaya hazırlanıyor. MIUI Twitter sayfasında MIUI 13'ün global versiyonunun yakında duyurulacağını ima eden bir teaser yayınlandı.



Ayrıca Bkz.MIUI 13 sonunda tanıtıldı: Hız, kararlılık ve pürüzsüz deneyim



Çinli marka 26 Ocak'ta Redmi Note 11'in global versiyonlarını tanıtacağını açıklamıştı. Aynı etkinlik kapsamında MIUI 13'ün de duyurulması bekleniyor. Xiaomi, Çin'deki birçok cihazını Android 12 tabanlı MIUI 13'e güncelledi. Ayrıca şirket, uluslararası modeller için de hazırlıklarını yapmış durumda.



MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor



Dağıtım başlayacak



Xiaomi'nin etkinlikten önce veya kısa bir süre sonra global pazardaki bazı Xiaomi ve Redmi modelleri için MIUI 13'ün beta sürümünü kullanıma sunacağı söyleniyor. Firma daha önce 2021'de Çin dışında piyasaya sürülen akıllı telefonların çoğunun 2022'nin ilk çeyreğinde MIUI 13'e kavuşacağını bildirmişti. Ürün yazılımının dağıtımı Şubat ayının ilk günlerinde başlayabilir.




Kaynak:https://twitter.com/miuirom/status/1483408885012738050

 Haberi Portalda Gör

G
2 yıl
Binbaşı

Android kullanmıyorum ama Umarım gelen gideni aratmaz. Bi ara deneyimledim not 10s miui 12.5.x idi kutudan çıktığı gibi test etmiştim o gün içerisinde 12.5.x güncelledim yine test ettim çok kötüydü sıfırladım direkt test ettim yine kötüydü bariz çok belli şekilde sonra araştırdım kendi sitesinde forumda falan genel bi sıkıntı olduğunu anladım. Yani güncelleme öncesi çok iyiydi daha iyi performans verdiğini anladım. Test etmemiş olsaydım belki halen daha 2. Telefon olarak kullanıyor olabilirdim soğudum açıkçası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 20 Ocak 2022; 12:34:50 >


İ
2 yıl
Yarbay

Bakalım geri çekecek mi?




F
2 yıl
Yarbay

Bizim halihazırda sebepsiz yere donan takılan yavaşlayan kıçı kırık redmi 9t, bakalım bu güncelleme ile batacak mı çıkacak



T
2 yıl
Yüzbaşı

Bu sürümü hata düzeltmeye yönelik yaptık diyorlar, görecez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

Usandık artık, hergün aynı haberler, birtürlü gelemedi gitti şu güncelleme. Kabak tadı verdi artık.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.