Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
691
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mini 0807 Odaklanma sorunu çözümü - Sorun yaşayanlar okusun
I
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ODAKLANMA SORUNU ÇÖZÜMÜ
Her ne kadar cihazı önermesem de bir çok kişi odak sorunluyken cihazı satın aldı. Firma odaklanma sorununa mekanik açıdan çözüm getirdi. Yazılımla odaklanma sorunu çözülemiyor. Firmayla görüştüm ve toplu halde yeni lens tutucu gönderecekler. Bu konu altından ihtiyacınızı belirtirseniz üretici firmadan o sayıda tutucu isteyeceğim. Bu işlemleri normal bir kullanıcının yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden telefoncu ve saatçilerde yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca lens tutucusunun değişimi için yazı hazırladım.
Aşağıdaki bağlantıdan anlatımıma ulaşabilirsiniz.
http://www.arac-kamera.com/mini-0807-odak-sorunu-cozumu/9761

GEARBEST'TEN İADE ALMA
Odaklanma sorunu çözüldükten sonra gearbest'ten 60 dolara yakın iade isteyebilirsiniz. Öncelikle sorunu halletmeye çalışmalıyız diye düşünüyorum. Ürünün ayıplı mal olduğunun farkında oldukları için uğraştırmadan geri ödemeyi kabul ediyorlar.



I
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Lens tutucular yarin dhl kargoya veriliyor. 3-4 gune ulasacaktir diye tahmin ediyorum. 18 adet gonderiyorlar. Ihtiyaci olanlarin isimlerini almistim. Adres, telefon ve isim soyisim bilgilerini ozelden gonderirlerse geldigi gun parcalari kargolarim.



O
8 yıl
Yarbay

Lensi değiştiridim 0807 nin adım adım yavaş yapılırsa çok zor değil gibi. Çekimde bol bol ayrıntı aktardım.

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.