Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Minecraft sürüm 1.19.2.02 en son
J
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Minecraft nedir?
Minecraft APK, yayıncı mojang tarafından üretilen bir hayatta kalma macera oyunudur. Bu oyun başlangıçta Cave Game olarak adlandırıldı, daha sonra Minecraft Order The Stone olarak yeniden adlandırıldı ve sonunda basitçe Minecraft olarak yeniden adlandırıldı. Oyun, Dwarf Fortress, Infiniminer ve Roller Coaster Tycoon gibi çeşitli oyunlardan esinlenmiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlarınızla ve dünyanın her yerinden gerçek oyuncularla bağımlılık yaratan çevrimiçi oyunun tadını çıkarın
Bağımlılık yaratan çevrimdışı oyunun yanı sıra Minecraft'taki oyuncular, destansı çok oyunculu dünyada arkadaşlarına ve milyonlarca çevrimiçi oyuncuya katılabilir. Farklı çevrimiçi oyun modları arasından seçim yapın ve oyunun tadını sonuna kadar çıkarın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Minecraft 1.19.2.02 APK Modunu İndirin
Popüler Minecraft Earth ve Roblox hayranları, bu mobil minecraft oyununu kesinlikle ilginç bulacaktır. Ve oyunun değiştirilmiş versiyonu ile eğlence daha da iyi hale geliyor. Sürekli güncellenen yeni sürümleriyle Minecraft'ı buradan indirin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshuaperez -- 25 Ekim 2022; 12:42:31 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.