Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
912
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Millenicom nitelikli dolandırıcılık !!! Telekom saha yetkilisi beyanıdır!!!
E
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Geçtiğimiz ayın 18inde abone oldum. evde çalışan modemle kurulum yapıldı, iç tesisat kontrol edildi ancak ip alınamıyordu. Daha sonra arıza kaydı açtık eleman geldi, iç tesisatın uygunluğunu kontrol etti , modemi kontrol etti , yetmedi kendi getirdiği modemi kurdu gene ip alınamıyor. Bu şekilde 2 defa daha eleman geldi ve ikiside sorunun bende olmadığını türktelekom tarafında sorun olduğunu belirtti.

Ancak millenicom halen bana iç tesisat arızası olarak eleman göndermeye devam etti ve istisnasız her defasında da iç tesisat ve modemin sağlam olduğu kanıtlandı. Hatta bir defasında modemi komşuda da denedik beraber çalışıyor :D

Aradan neredeyse bir ay geçti ve millenicom bana internet faturası kesti, bana internet hizmeti verdiklerini iddia ederek faturada düzeltme de yaptırmadı.
Yani açıkçası eğer enayiyim, beni düdükleyecek firma arıyorum, kaybedecek zamanım çok vb. gerekçeleriniz var ise derhal millenicoma abone olun derim ben :D
Not : Atık su yağmur suyu ve dere islahında çalıştığımdan dolayı telekom yetkililerini neredeyse tüm asya yakasında tanıyorum. Sancaktepede bana söylenilen millenicomnun altyapı bulunmayan veya port olmayan yerlere altyapı uygun port var diye bu şekilde eleman gönderdiği, sözleşme imzalattığı ve size de ip gelmeyince kurulum parasını alıp 120 tl* hizmetinizi iptal ettiği.
Yani telekom çalışan beyanına göre resmen kasıtlı bir şekilde dolandırıcılık yapıyorlar. benim bulunduğum yerde bizim sokaktaki kutuda bana bağlantı yokmuş resmen ...
Bu nedenle lütfen bu firmaya abone olacaksanız önce türktelekom üzerinden port , altyapı uygunluğu sorgulayın ilk baş .



E
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Şimdi diyecekseniz altyapı olmasa millenicom göremez diye... Not türktelekom altyapınız ypk derken millenicom bana altyapınız var dediği için millenicoma abone olmuştum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.