Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
660
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Millenicom her akşam sabit ping sorunu
B
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, mevcut millenicom müşterisiyim bağlattığımdan beri ara sıra ping sorunu olsa da şikayetçi değildim bu durumdan çünkü çok fazla değildi ancak son 1 aydır Allahın her akşamı pingim speedtestte 70 çıkıyor. Gündüz ölçüm yaptıgımda bu ping 7 sabit ama akşam olunca ping sürekli yükeseliyor csde gündüz 40-50 olan pingim akşam sabit 130-140 ve bu durum gece 24.00a kadar devam ediyor sonra bitiyor eski haline geri geliyor. Bu değerler tüm her şeyde geçerli discord vs de aynı durumda. Millenicom ile çok defa görüştüm şikayet bildirdim teknik ekibe bağlanmak mümkün değil ancak geri beni aradıklarında pinge müdahele edemediklerini ve öyle kullanmam gerektiğini söylediler ve kapattılar herhangi bir çözüm sunmadılar. Bende gündüz ve akşam tracert testleri yaptım ve belki burada anlayan biri yardımcı olur diye konu açıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
iss değiştirsem düzelir mi?
Düşük olan değerler gündüz için
Yüksek olan değerler akşam çıkıyor üzerlerine yazamadım kusura bakmayın.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



E
3 yıl
Çavuş

Saturasyon denilen sorun hocam bu geçtiğimiz kasım gibi falan Turknet de etkilenmişti ama neredeyse herkeste sorunu çözdü gibi görünüyor bende yaşamıştım ama Turknet bu problemi abonelerinde giderdi gibi görünüyor isterseniz burdan detaylı bakabilirsiniz https://forum.turk.net/t/yasanilan-saturasyon-sorunlari-hk/5660 . Geçiş işlemine gelince bende Ekimde geçmiştim Milleniden Turknete arıyorsunuz müşteri hizmetlerini geçiş yapmak istediğinizi söylüyorsunuz, size mail ile evraklar yolluyorlar onları imzalayıp MNG Kargo ile ücretsiz bir şekilde Turknetin verdiği kod ile yolluyorsunuz yaklaşık 3 gün içinde falan onlara ulaşıyor evraklar, ulaiınca sizi arayıp soruyorlar geçişi onaylıyor musunuz diye, gün içerisinde geçişin tamamlanacağını söylüyorlar. Yani geçiş olana kadar siz milleniden internetinizi kullanmaya devam ediyorsunuz yani internet kesintisi yaşamıyorsunuz eğer hattınız fiber ise modem kullanıcı adı ve parolayı otomatik olarak alıyor fiber değilse siz girersiniz geçerken internet kesintisi olmuyor dediğim gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sh7rk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.