Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Millenicom 100 Mbit Fiber Tecrübesi//1 Aylık Kullanım Tecrübesi
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba,
4 temmuz itibariyle yaptığım aboneliğim ancak dün itibariyle tamamlanmış olsa da aldığım sonuçlardan memnun kaldığım için benim gibi abonelik sürecinde ping, hız gibi konularda soru işaretleri olanlara faydalı olur düşüncesiyle böyle bir video hazırlamak istedim. İlk testi 5 ghz WiFi ile ikincisini de 2.4 ghz ile yaptım. Ciddi bir hız farkı var. Tam performans için 5 ghz ağa bağlanmak şart ancak teknolojiyle çok alakası olmayan biri 40 mbit hızdan da memnun kalır. Testi birden fazla kez ve en yoğun saatlerde de denedim ve sonuç hep aynıydı ancak apartmanda hepi topu 10-12 abonenin olduğunu düşünürsek çok bir yoğunluk olduğunu da söyleyemem zaten.

Bana ilk önce ZTEnin bir modem ini vermişlerdi, sanırım hg298 gibi bir modeldi ancak abonelikte bir problem yaşandığı için ikinci kez bir arkadaş geldi ve tp linkin görece daha yakışıklı bir modemini verdi. Modeli archer c5v. Çekim kalitesi gayet iyi. 160 m2 evin ortasında konumlandırınca her odada ve balkonda çekiyor. ZTE modem alan arkadaşların rahatlatmak adına iki modemin de sinyal gücünün neredeyse birebir aynı olduğunu söylemeliyim. Görsel dışında bir fark göremedim Gelen arkadaş BTK'nın kullanılacak modemlerin sinyal gücünün çok yüksek olmamasını istediğini, bu sebeple de çok performans beklemem gerektiğini söylemişti ama şuan gayet memnunum.
Videoyu izlemek için tıklayınız

EKLEME;
Performans hala aynı. Bir düşüş veya herhangi bir siteye karşı bant daraltması yapıldığını görmedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 2 Ekim 2020; 14:13:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 yıl
Yarbay

Merhaba.

Bölümümüze olan katkınız için çok teşekkür ederim. Benzer şekilde videoların artması dileğimle. Sevgiler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

rica ederim, iyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.