Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
895
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mikrofon Kulaklığını Tanıtma
N
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kulalıklı bir özel gamer kulaklığı aldım. Markası dandik ama sonuçta telefonda mikrofonu denedim çalışıyor.
Şimdi sıkıntımı sırayla anlatayım. Laptop kullanıcısıyım. Tek jak var. Kulaklığımda zaten tek girişli. Mikrofon için ayrı jak yok.

Normalde Realtek son sürümü ile driverı kurduğumda kulaklık olarak bile görünmüyor cihaz. Realtek HD ses yöneticisinden ayar yapabilirim diye sürekli driverı kuruyorum ama bu sefer cihaz kulaklık olarak bile görünmüyor.

2. Kulaklık olarak görünmediği için ses sorunlarını gider diyorum. Windows 10 kendi sürücüsü ile kulaklığı görüyor.Yine mikrofonu görmüyor. Kulaklığı görüyor ama driver olarak kendi driverını kullandığı için Realtek çalışmıyor bu sefer. Yine ayar yapamıyorum.

Başına gelen var mı ?
Windows 10 da kulaklıkdaki mikrofonu nasıl aktif edebiliriz ?



M
4 yıl
Er

bende laptop kullanıyorum. günlerce kulaklığımın mikrofonunu kullanamadım. en sonda gidip mikrofon ve kulaklık çoğaltıcı aldım. laptopun kulaklık girişine takıyorsun bu cihazı, hem kulaklık hem de mikrofon girişi olarka çoğaltıyor. şuanda ben mikrofonu kullanıyorum fakat mikrofonumun sesi az gidiyor. sorunu tam olarak çözdüm diyemem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

benim kulaklık tek jaklı ama . yani hem kulaklık hem çoğaltıcı alsam ileride dediğin gibi çözülür ama bunun normal bi çözümü olması lazım çok saçma geldi bana.




Bu mesajda bahsedilenler: @musab241
İ
4 yıl
Yarbay

Normal telefon kulaklığını denediniz mi? Lqptopta çalışıyor mu?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok hocam sadece kulaklık olarak çalışıyorlar. mikrofonlarını bir türlü aktif edemedim. elimde 5 tane kulaklık var. tek jaklı hepsi aynı durumda. driverlarda yapılabilecek bütün şaklabanlıklarıda yaptım banamısın demedi :D nette herkes şans işi çözdüm demiş .daha düzgün bi şekilde çözen göremedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ipli jeton
N
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yokmudur bunu çözebilecek bir yiğit _ ?



N
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.