Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
3484
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: Microsoft'tan sürpriz: YouTube Premium'un en popüler özelliğini ücretsiz hale getirdi (3. sayfa)
W
10 ay (3618 mesaj)
Yarbay

Onu AK PARTİLİLER yapar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @VaporWave
C
10 ay (133 mesaj)
Teğmen

sorun çıkıyor sürekli aile premiuma geçtim ben



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wox
W
10 ay (3618 mesaj)
Yarbay

Ben de hiçbir sorun çıkmadı hatta ek özelliklerle bile daha kullanışlı hale geldi. Samsung video oynatıcılarda olduğu gibi görüntünün üzerine basıp sesi kısıp açabiliyorum veya ışığı azaltıp çoğaltabiliyorum gayet kullanışlı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Conduran
T
9 ay (2696 mesaj)
Binbaşı

Ücretli premium hesabım var ama yinede vanced üzerinden kullanıyorum. Çünkü premiumdan daha fazlası var bu programda)



Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
9 ay (6505 mesaj)
Yarbay

O nedir acep. Anduroidin yutub uygulamasi acayip boktan. Bende premium kullaniyorum ama uygulama cok kotu
Bide google in yabanci videolarda.turkce alt yazi destegi yok sifir.
Bizden tonla para kazanip otomatik altyazi seceneklerinde sacma sapan 30 tane dil destegi var ama turkce yok. Defalarca uyari yazisi attim iplemediler. Sizde firsat buldukca yazin.
Bisi daha var. Karsilastim. Laptopta turkce altyazi cikarken tv de youtube appte ayni videoda o altyazi yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 26 Ekim 2025; 16:11:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @T Square
D
9 ay (3167 mesaj)
Yarbay

yıl olmuş 2025. siz bile en az 30 küsür yıllık tc vatandaşısınız bu işlerden biraz anlıyorsunuz ülkede haberleri takip ediyorsunuz diye düşünüyorum. Hiç mi veri güvenliği bilinciniz gelişmedi?

Bütün fotoğraflarınızın, emaillerinizin, ajandanızın, Google Maps üzerinden konum verinizin, belki kredi kartı bilgilerinizin içinde olduğu Google hesabınızın şifresini, sırf reklamsız video izleme uğruna böyle uygulamalara vermeseniz bile zaten aşağı yukarı tüm bilgilerinizin telegramda 100 tl civarına ulaşılabilir olduğunu, her yıl hata her ay ortalama milyon kullanıcılı sitelerin patlatılıp kullanıcı bilgilerinin yine ele geçirildiğini bilmiyor musunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Real RocknRolla
R
9 ay (14679 mesaj)
Yarbay

Ben de sizinle aynı şeyleri söylüyorum aslında. Bu konularda sebep-sonuç ilişkisi kurmak çok da zor olmamalı.

Verilerinize erişim izinini, nasıl kullandığını, kimlerle paylaştığını bilmediğiniz uygulamalara vermeyin. Bu verileriniz, bu tür ortamlarda, bu tür uygulamaları kullandığınız için ulaşılabilir durumda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 27 Ekim 2025; 11:57:28 >


Bu mesajda bahsedilenler: @dodofran
D
7 ay (111742 mesaj)
Yarbay

zerre umrumda değil istedikleri gibi kullanabilirler verilerimi. edevlet verileri bile her yerde bulunurken googledaki verim hiç umrumda değil.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 ay (111742 mesaj)
Yarbay

@Linux Super User Brave'e truva ati diyen bir arkadasim var ve kendisi Opera GX kullaniyor
Fikra bu kadar





Bu mesajda bahsedilenler: @LiNuX
W
geçen ay (4778 mesaj)
Yarbay

dostum e devlet verileri sahte sitelerle mhrs alirken onla.bunla caliniyor zaten sahte mhrs enabiz sitesi acip sana 5 gün icinde 1000 kisinin verisini getirir koyarlar önüne . sende devlet verimi koruyamiyor dersin kac tane banka veri kaybetti biliyor musun ? bu bid edevletden giris yapilabilen bankalar .hatta suan istanbulun verisi ibb kartlariyla zaten yabancilarin elinde nereye gittigin geldiginde kameralarla izleniyor devleti suclamadna önce bunlari kim yapiyor onu bu araştır derim sana . güvendigin daglar seni kullanip kullanip aha o yapti bu yapti diyor olmasın !!!!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.