Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2775
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MFD2 muadili Navigasyon cihazı
Z
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

BU ürünü kullanan varmı ? Navitech nedir ne değiltir.

VW uyumlu cihazı kullanan varmı arkadaşlar VOLKSWAGEN GOLF 5 , JETTA , PASSAT B6 , CADDY , TOURAN , EOS oluyor yazıyor üstünde

Sahibinden com'da sitede dükkan satışlı olarak gördüm

Dikkatimi çeken en büyük özellikleri ise Dokunmatik ekran, Passat için direksiyondaki düğmeleri kullanmaya izin veriyor, Divx ve mp3 çalıyor, SD kart girişi var. Daha birkaç özelliği var fakat reklam olmasın diye koymuyorum buraya.


< Resime gitmek için tıklayın >



L
15 yıl
Yüzbaşı

2005 model passat ıma (yeni kasa ) taktırdım edison e7007 modelini çok güzel ve çok özellikleri var dvd, usb ve ipod çıkışları geri görüş kamera takılabilme özelliği navigasyon (yüklü) araç telefon kiti olarak kullanabilme dokunmatik ekranlı ve sayamadığım bir çok özellik. hiç sorunsuz çalışıyor hatta direksiyondaki tuşlar bile kullanılabiliyor. ben 2,400 e taktırdım. dezavantajları radyoda rds yok ve aracı çalıştırdığında veya kontaktan anahtarı çektiğinde cihaz hala çalışıyor elle kapatmak ve açmak gerekiyor. bu dezavantajlar yüzünden satmayı ve orjinal teybi tekrar taktırmayı bile düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.